Carporte


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Carporte, du selv kan bygge

Med en solid carport i høj kvalitet fra jem & fix kan du roligt glemme alt om at skulle bruge dine morgener på at skrabe sne og is af bilens ruder, når vinteren og frosten hærger. I vores udvalg af prisbillige carporte finder du nemlig flere forskellige varianter, der alle er kendetegnet ved en høj kvalitet og en enkel konstruktion, der er let at bygge selv. For selv om det måske lyder som et større projekt, behøver det nemlig ikke at være svært at bygge sin egen carport. Du skal blot huske at vælge en type carport, der passer til din bolig, da carporten ofte bygges enten i forlængelse af eller langs boligen.


Få tag over bilen og plads til cyklerne med en carport fra jem & fix

Hos jem & fix kan du let finde en billig carport i vores store udvalg, som kan passe til din bolig. I vores udvalg af billige carporte kan du blandt andet finde en carport med tilhørende redskabsrum, hvor du kan opbevare alle dine haveredskaber, din cykel eller plæneklipperen. Dette er en smart og effektiv måde at indrette sin indkørsel og slippe for rod, og samtidig står dine haveredskaber i læ for vind og vejr. I jem & fix har vi billige carporte i flere forskellige størrelser, og du kan fx også få en dobbeltcarport, hvor der er plads til at hele to biler kan holde parkeret i tørvejr. Flere af vores carporte er lavet af holdbart, imprægneret træ, som kan holde til al slags vejr i mange år. Du kan med fordel give din carport en gang træbeskyttelse, så du forlænger træets levetid endnu mere.


Giv din bil læ for sne og sjap

Giv din bil et godt hjem og slip for et tykt lag af sne eller våde blade på bilens forrude. På den måde kan du være sikker på at din bil altid er klar til brug, og at du slipper for først at skulle gøre forruden ren, når du skal ud af døren om morgenen. Se vores udvalg af carporte her på siden og køb din carport online eller besøg en af vores jem & fix-butikker og bliv inspireret. Vær opmærksom på, at nogle af vores carporte leveres eksklusiv tagplader. På den måde har du selv mulighed for at vælge netop den type og den farve tag, der passer bedst til dit hus, og som tager sig flottest ud i din indkørsel.