Vægmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Vægmaling til alle husets rum

Skal du flytte, eller trænger dine vægge bare til at blive frisket op? En lille klat vægmaling på væggene kan gøre underværker og friske et kedeligt rum op eller lysne et mørkt og dunkelt værelse. Leder du efter et nyt look til dit hjem? Ny maling kan nemt forandre et rum, hvis du maler en enkelt væg i et rum i en anden farve end resten af rummet - dette giver en spændende effekt og får rummet til at se nyt og moderne ud.

Når du skal i gang med at male, er det vigtigt, at malerudstyret er i orden. Sørg for at få en ordentlig pensel og malerrulle, ligesom der skal afdækkes godt af, inden du går i gang. Ved at have det rette udstyr kommer du nemt og hurtigt i mål med opgaven.

Vi guider der herunder til at vælge den rette maling til dit projekt. 

Hvilken farve vægmaling skal jeg vælge?

Når du skal i gang med at male, skal du selvfølgelig vælge den rigtige farve. Måske er du til den helt hvide maling, hvor der så kan med farverige billeder, farverigt boliginteriør eller måske en væg malet i en anden farve. Eller måske foretrækker du en variation af hvid, som ikke virker så skarp på væggene og har mere glød? Her er modehvid, off-white eller beige et godt valg. 

Det er en stor trend at male én væg i et værelse en anden farve. Grøn, grå, blå, gul, sort – det er kun fantasien, der sætter grænserne. Det giver en flot kontrast og en anden rumfornemmelse, og det er også med til at give hjemmet personlighed. Ønsker man en mørk farve på væggene, kan det være en god idé at nøjes med den ene væg for at undgå, at rummet føles mindre. Den følelse kan hurtigt komme, hvis man maler alle vægge i mørk farve. Ved at male en enkelt væg kan du hurtigt og nemt ændre udtrykket i rummet, uden du behøver at få alle møbler til at matche farven. Det kræver en god fornemmelse for farver, hvis man maler alle væggene i rummet i en farve, men det har også en stor effekt. Så tøv ikke med at kaste dig ud i et større maleprojekt, hvis ideen er der. 

I jem & fix har vi et udvalg af forskellige farver, og ellers kan du blande din egen ved at købe tonepasta til at blande i den hvide maling.

Hvilken glas maling skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige typer vægmaling, og det er ikke lige meget, hvilken en du vælger. Jo højere glans, desto mere slidstærk og robust er malingen. Derfor har man følgende tommelfingerregel:

  • Glans 5-10 egner sig bedst til opholdsrum som stuer og værelser
  • Glans 20-30 egner sig bedst til køkken og badeværelse, hvor der er mere fugt og snavs

Udover, at der også på de fleste malinger står, hvilke rum de er velegnet til, kan du bruge glansen til at finde den rette maling til lige netop dit projekt. 

Køb billig vægmaling hos jem & fix

I jem & fix har vi et stort udvalg af god og billig vægmaling, og vores sortiment spænder over mange farver og kvaliteter. Uanset hvor det er i huset, at du ønsker at friske malingen op, finder du den rette vægmaling her hos jem & fix. Der er vægmaling til både stuen, badeværelset og køkkenet, og du finder maling i forskellige farver udover den klassiske hvid og modehvid. Så er det bare at komme i gang med at svinge penslen. Og selvom prisen er lav, er kvaliteten stadig god, så du får en god dækkeevne. 
Du kan bestille vægmaling her på siden eller besøge en af vores jem & fix-butikker og komme i gang med malerarbejdet i dag.