Vægmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Vægmaling til alle husets rum

Skal du flytte, eller trænger dine vægge bare til at blive frisket op? En lille klat vægmaling på væggene kan gøre underværker og fx friske et kedeligt rum op eller lysne et mørkt og dunkelt værelse. Leder du blot efter et nyt look til dit hjem? Ny maling kan nemt forandre et rum, fx hvis du maler en enkelt væg i et rum i en anden farve end resten af rummet - dette giver en spændende effekt og får rummet til at se nyt og moderne ud.

I jem & fix har vi et stort udvalg af god og billig vægmaling, og vores sortiment spænder over mange farver og kvaliteter. Der findes flere forskellige typer vægmaling, og det er ikke lige meget, hvilken en du vælger. Jo højere glans, desto mere slidstærk og robust er malingen, hvilket vil sige, at en vægmaling med glans 5-10 egner sig bedst til opholdsrum som stuer og værelser, mens køkken og badeværelse, der udsættes for mere fugt og snavs, med fordel kan males med en vægmaling, der har glanstrin 20-30.

Du kan bestille vægmaling her på siden eller besøge en af vores jem & fix-butikker og komme igang med malerarbejdet i dag.