Rejseartikler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Rejseartikler til store & små rejser

At rejse er at leve.

Men på en rejse har du brug for bagage, og det er her denne side med rejseartikler er relevant. Her finder du et udvalg af billige rejseartikler til både små og store rejser. I vores rejseartikler kan du blandt andet finde kufferter i forskellige størrelser med fx flyhjul samt TSA lås, og som fås som letvægtskufferter. Denne slags kuffert er let at håndtere og smart at have med på rejsen, uanset om det drejer sig om en længere rejse med fly over Atlanten eller en hurtig weekendtur til Fyn i bil.

I kategorien med rejseartikler finder du desuden tilbehør til din kuffert, hvilket blandt andet består af låse og vægte til din kuffert. En kuffertlås er en af de rigtig praktiske rejseartikler, især hvis du rejser med fly og skulle være så uheldig at miste din bagage. Kuffertlåsene i vores rejseartikler findes blandt andet med en smart kodelås og kan bruges til alle slags kufferter.

Rejser du med børn kan du også finde klapvogne til altid lave priser hos jem & fix. Se fx vores foldbare klapvogn, som er nem og praktisk at have med på rejser og ture med de helt små. Kig forbi en af vores butikker, eller køb dine rejseartikler online.