Spændeværktøj


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Få opdateret værktøjskassen med nyt spændeværktøj

Mangler du et godt topnøglesæt, en ny skiftenøgle eller måske en ekstra skruetrækker til samlingen i værktøjskassen? Så kast et blik på vores store udvalg i kategorien her, hvor du finder masser af billigt spændeværktøj i høj kvalitet til alle typer gør det selv-opgaver. 

Spændeværktøj er et vidt begreb, men kategorien omfatter forskelligt håndværktøj såsom blandt andet skiftenøgler, skruetrækkere og unbrakonøgler samt skrue- og lyntvinger. Denne slags spændeværktøj bruges til et utal af vidt forskellige bygge- og gør det selv-opgaver både i huset og i haven. Et godt og varieret udvalg af forskelligt spændeværktøj er derfor næsten totalt uundværligt i gør det selv-mandens værktøjskasse, og vil du være sikker på altid at have det rette værktøj til opgaven, kan det også godt betale sig at have flere størrelser af det samme stykke værktøj. 

Derfor har vi i jem & fix har vi et stort og velassorteret udvalg af forskelligt spændeværktøj i høj kvalitet - fx et Bahco topnøglesæt i kuffert med 34 dele eller et Bahco skruetrækkersæt med forskellige størrelser skruetrækkere i høj kvalitet. Du finder naturligvis alt det essentielle værktøj som lyn- og skruetvinger, knibtænger og unbrakonøglesæt, men vi har også et udvalg af special-værktøj som fx skruetrækker med polsøger og afisoleringstang