Væglamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Væglamper til indendørs brug

I jem& fix har vi masser af lamper til brug i alle boligens rum, og på siden her har vi samlet vores udvalg af flotte og prisbillige væglamper.

 

Spar på pladsen med væglamper

Er det småt med lyset derhjemme? Hvis det både er småt med lyset og med pladsen, er væglamper fra jem & fix' store sortiment en god, billig og pladsbesparende løsning. Med væglamper kan du helt selv bestemme, hvorfra dine lyskilder skal komme. Væglamper kan nemlig monteres stort set der, hvor du ønsker det, og du behøver ikke tage de samme forbehold, som når du fx monterer lamper i loftet. Derfor kan væglamper fx placeres over sofaen, ved siden af din yndlingslænestol eller andre steder, hvor du har brug for et godt og effektivt lys, men hvor du gerne vil spare på pladsen. Så vil du gerne undgå at bruge plads til bordlamper eller standerlamper, er væglamper et praktisk, funktionelt og særdeles pladsbesparende alternativ.

 

Brug væglamper som sengelamper

Væglamper er meget populære som belysning i soveværelset, hvor de fungerer optimalt som læselamper ved siden af eller over sengen. Mange væglamper har et drejeligt hoved, så du kan pege lyset i den retning, du har brug for. Væglamper med drejelige hoveder er derfor særdeles velegnede som læselamper i soveværelset, da det giver mulighed for at læse i sengen inden sengetid uden at forstyrre eller genere sin partner. Derudover kan man tænde og slukke for væglampen uden at skulle ud af sengen, og den optager ikke noget plads på sengebordet, hvorfor væglamper er en ideel belysning i soveværelset.


Væglamper til alle boligens rum

Væglamper er ikke kun velegnede i soveværelset - også i mange andre af boligens rum og værelser kommer væglampen til sin ret. Brug fx væglamper til at skabe en hyggelig stemning i køkkenet, hvor du samtidig får en effektiv belysning til at se, hvad du laver. Væglamper spreder lyset mere harmonisk, end en loftlampe gør, og derfor kan væglamper monteret i hjørnerne i fx en større stue være et rigtig godt supplement til en loftlampe eller en standerlampe. På den måde får du et behageligt og afbalanceret lys, der spreder stemning og varme.


Fremhæv din indretning med væglamper

Har du nogle møbler eller malerier i din bolig, som du gerne vil fremhæve? Så er det oplagt at gøre ved hjælp af velplacerede væglamper. I jem & fix har vi flere udgaver af væglamper, der vil fungere fint som belysning over malerier, som fx en spotskinne med to spots, der begge kan drejes og på den måde fremhæve elementer i din bolig. Flere af vores væglamper har indbygget lysdæmper, således at du få lige præcis den mængde lys, du ønsker. En væglampe med lysdæmper giver dig mulighed for at skabe den optimale, dæmpede hyggebelysning, der sætter en indbydende og afslappet stemning i dit hjem.


Væglamper for enhver smag

Hvordan skal din nye lampe se ud? Skal den være enkel og stilren, klassisk eller moderne, sort, hvid eller krom? Skal hovedet kunne drejes, eller skal lyset blot pege nedad? I jem & fix har vi væglamper for enhver smag og til ethvert formål, hvad end det er at fungere som en effektiv lyskilde til læsning i soveværelset eller madlavning i køkkenet, eller om det er som stemningsskabende belysning i fx entre eller stue. Så mangler du lys i din bolig, kan du finde masser af inspiration og flotte væglamper til vores sædvanlige lave jem & fix-priser.


Husk pærer til dine væglamper

Den flotte nye lampe er ikke meget bevendt uden lys. Derfor skal du naturligvis huske at købe elpærer med, så du kan få lys i lygten og tage lampen i brug med det samme efter montering. Du finder diverse elpærer og andre lyskilder i kategorien her.


Find masser af flotte væglamper i jem & fix

I jem & fix finder du væglamper i mange forskellige udgaver, designs, farver og prisklasser, men fælles for dem alle er, at du får dem til markedets laveste priser. Du kan se vores udvalg af væglamper til indendørs brug på siden her. Er du på jagt efter væglamper til montering udenfor, kan du se vores udvalg af udendørs væglamper på siden her. Køb dine nye væglamper her i vores webshop eller kig ind i en af vores butikker og få syn for sagen.