Loftlamper


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer

Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Kæmpe sortiment af loftlamper

I jem & fix har vi et stort udvalg af belysning og lamper i alle afskygninger og til alle boligens rum. På siden her kan du kigge nærmere på vores store, billige og varierede sortiment af loftlamper. Vi har loftlamper til både stue, værelser samt køkken og badeværelse.

Loftlamper fås i mange forskellige afskygninger, og en af de mest populære varianter er pendellampen. En pendel er en frithængende loftlampe, og den bruges ofte som hyggelig belysning over fx caféborde eller i vindueskarmen. På siden her kan du finde pendellamper i mange forskellige designs, farver og udtryk. I jem & fix har vi også flere lamper af plafond-typen, der udmærker sig ved at være modstandsdygtige over stænk og fugt, og som derfor egner sig rigtig godt til placering i vådrum. En plafond kan både monteres på loft og væg, og giver således mange indretningsmuligheder. 

Er du på udkig efter loftlamper til køkkenet, er en spotskinne særdeles ideel. Den har et kraftig lys med en høj farvegengivelse, og du kan justere de enkelte spots lysretning efter behov, så du altid kan se hvad du laver i køkkenet. 

Lad dig inspirere af vores store udvalg af loftlamper, og køb online i vores webshop eller lokalt i din nærmeste jem & fix.