Loftlamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kæmpe sortiment af loftlamper

Passer dine lamper til din stil og din indretning? Loftlamper er en af de vigtigste lyskilder i hjemmet, og derfor er det et af de centrale elementer, når du skal indrette din bolig. Men loftlamper er ikke kun en kilde til lys, de kan også være med til at understrege din stil og fremhæve dine møbler, gardiner og andet interiør. I jem & fix har vi et stort udvalg af loftlamper i mange forskellige udgaver, designs og prisklasser, så leder du efter nye, flotte loftlamper til din bolig, kan du finde masser af inspiration her. Vi har lamper til alle boligens rum, og du finder dem næppe billigere end i vores store og varierede sortiment.

 

Flotte loftlamper til alle boligens rum

Loftlamper fås i rigtig mange forskellige afskygninger og udformninger. Derfor er det en god idé at være bevidst om, hvilken funktion din nye loftlampe skal have, og hvor fremtrædende den skal være i rummet. Går du efter en diskret og enkel lampe, der blot skal give lys uden at tiltrække for meget opmærksomhed? Så er en plafond-lampe et godt valg. En plafond-lampe giver et behageligt lys og passer til de fleste rum. Særligt er plafond-lamper velegnet i entréer. I jem& fix har vi flere lamper af plafond-typen, der udmærker sig ved at være modstandsdygtige over stænk og fugt, og som derfor også egner sig rigtig godt til placering i vådrum. En plafond kan både monteres på loft og væg og giver således mange indretningsmuligheder. Skal din loftlampe være en del af indretningen i dit hjem? Så kan du vælge mellem forskellige pendel-lamper, der fås i en lang række farver og udformninger. En pendel-lampe er en frithængende loftlampe, og den bruges ofte som hyggelig belysning over fx spisebordet, i køkkenet eller i vindueskarmen. Det praktiske ved en pendel-lampe er, at den som oftest kan indstilles i højden, således at du kan justere den, så den hænger perfekt uden at blænde. På siden her kan du finde pendel-lamper i mange forskellige flotte designs, farver og udtryk og i alle prisklasser. Så uanset om din stil er klassisk, moderne eller farvestrålende, finder du en flot pendel-lampe, der kan passe til indretningen i din bolig. Er du på udkig efter loftlamper til køkkenet, er en spotskinne eller en rondel-lampe særdeles ideel. Spotskinner og rondel-lamper er kendetegnet ved at de har et kraftigt lys med en høj farvegengivelse, og du kan nemt justere de enkelte spots lysretning efter behov, så du altid kan se, hvad du laver i køkkenet.

 

Understreg din stil og indretning med loftlamper

Loftlamper er ikke kun en vigtig lyskilde, de kan også få et rum til både at syne større og mindre, afhængigt af hvilket lys, de afgiver. Med loftlamper har du også mulighed for sætte prikken over i'et på din boligindretning og understrege din personlige stil. Fx kan forskellige loftlamper kaste forskellige skygger, og det har blandt andet noget at sige i forhold til hvordan dine møbler, gardiner og billeder på væggen tager sig ud. Du kan fx fremhæve særlige ting i din indretning ved hjælp af loftlamper - eksempelvis kan du rette fokus mod et særligt smukt maleri ved at montere spots over det, ligesom du kan inddele et rum i forskellige sektioner og afdelinger ved hjælp af pendel-lamper. I jem& fix har vi loftlamper, der passer til både en klassisk, minimalistisk og spraglet indretning. 


Find din nye loftlamper i jem & fix

I jem& fix har vi et stort og billigt udvalg af spændende belysning og flotte lamper i alle afskygninger og til alle boligens rum. På siden her kan du kigge nærmere på vores flotte, prisbillige og særdeles varierede sortiment af loftlamper. Vi har loftlamper til både stue, værelser samt køkken og badeværelse. Leder du efter andre typer lamper, kan du også kaste et blik på vores øvrige kategorier med flotte og billige lamper. Se fx udvalget af flotte og billige bordlamper, gulvlamper, spots og væglamper.


Gå på opdagelse her på siden og bliv inspireret af vores store udvalg af loftlamper, og køb online her i vores webshop, eller kig forbi din nærmeste jem & fix-butik.