Låsebeslag


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af låsebeslag

Leder du efter en skudrigle, overfaldshængelås eller en anden form for dørlås eller låsebeslag? Så kig videre på denne side, hvor vi har samlet vores udvalg af låsebeslag til alle slags døre samt havelåger mm. De fleste døre gavner af en eller anden form for låsemekanisme, der sikrer at døren ikke blæser op, og som samtidig gør livet lidt mere surt for indbrudstyve. Derfor er et hængelåsoverfald på døren til redskabskuret eller cykelskuret en god investering, hvis du gerne vil passe på dine ting.

Låsebeslag fås i mange forskellige varianter. Mangler du en krog til badeværelset, eller leder du efter en skudrigle til at sørge for at havelågen ikke smækker op og i? I begge tilfælde er en klassisk skudrigle et godt valg. Her på siden har vi skudrigler i flere udgaver og prisklasser, og du finder også en låsbar skudrigle, der i kombination med en hængelås er en god sikkerhedsforanstaltning til redskabsskuret eller værkstedet. Alle låsebeslag, skudrigler og hængelåsoverfald er elforzinkede og overfladebehandlede, hvilket sørger for at beslagene ikke korroderer ved kontakt med fugt. 

Se udvalget af låsebeslag til døre og havelåger her på siden og bestil online, eller kig ind forbi din lokale jem & fix-butik og find det helt rigtige låsebeslag.