Havevanding


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Alt til havevanding

På de varme sommerdage, hvor solen står højt på himlen, er det en god idé at være ekstra opmærksom på havevanding. Hvad end du har en stor eller lille have, er det nødvendigt med en ordentlig havevanding med jævne mellemrum. I jem & fix finder du naturligvis masser af artikler du kan bruge til din havevanding, så din have kan holde sig frodig og grøn.
I vores udvalg af udstyr og redskaber til havevanding finder du blandt andet vandkander i forskellige størrelser, vippevander eller en spredebom til vandkande. Du kan her på siden også finde forskelligt udstyr til både vanding af mindre og større områder, så du kan få den havevanding, som passer til dit behov. 

Vanding af have og græsplæne

Både have og græsplæne kræver vand for at vokse. Ofte vil det være nok med det vand, som kommer ned fra oven, men om sommeren, når solen varmer godt, er det nødvendigt at give haven en omgang vand. 

Hvornår skal græsplænen vandes? spørger du måske. Når solen skinner, og græsplænen ikke får nok vand, så kan den blive tør og skifte farve fra grøn til gul. Det er et tegn på, at græsplænen trænger til at blive vandet. I de varme perioder kan du med fordel gøre det et par gange om ugen. Det anbefales at gøre tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Fordelene er, at vandet ikke fordamper med det samme, når det sker på yder tidspunkter, og dermed får græsplænen gavn af vandet i længere tid. Pas dog på om aftenen med at vande for meget, fordi det kan skabe et fugtigt miljø i løbet af natten, så der er grobund for svampevækst. Vær desuden opmærksom på, om det er i særlige tørkeperioder, er tilladt at vande haven.

Du kan vande ved at bruge en sprinkler, vippevander eller andre former for havevandere. Du kan også gøre det med en haveslange med en sprøjtepistol og gå rundt i haven. Det er nok ikke en holdbar løsning, hvis du har en stor grund, og her er det virkelig smart med en sprinkler eller lignende, som står og vander et stort areal. 

Få vandet haven automatisk

Er du ikke hjemme, når der skal vandes, så er et automatisk havevandingsanlæg en løsning. Det kan være, at du har fået anlagt en ny græsplæne, som skal vandes ofte for at få fat, eller du er på ferie og vil sørge for, at planter og højbede får vand. Så er det praktisk og smart at få et automatisk havevandingsanlæg. 
Systemet kan være en nærmest professionel løsning, hvor der er sprinklere i jorden, der automatisk kommer op og vander på bestemte tidspunkter. Men til den almindelige have vil et mindre system sagtens kunne klare opgaven. Det kan helt simpelt ske ved at have et vandingsur sat til, så den tænder og slukker for sprinkler og vippevander på de ønskede tidspunkter. Du kan også kombinere med et drypsystem til krukker og højbede eller en siveslange, så hækken løbende kan få vand. Vandingsuret er en virkelig smart løsning til at styre vanding i haven.

Ved at opsætte et automatisk vandingsanlæg sørger du for, at alle planter og blomster får den vand, de har brug for, selv når du ikke er hjemme. Og er du hjemme, kan du bruge tiden på noget andet, når vandingssystemet er sat i gang.

Find alt til havevanding hos jem & fix

Tag et smut forbi din nærmeste jem & fix eller undersøg siden her nærmere og se vores store udvalg af kvalitetsprodukter til havevanding, så du kan give din have nyt liv. Vi har et stort og bredt udvalg af havevandingsprodukter både her på siden og på andre sider, så du nemt kan få vandet haven. Bestil i dag eller besøg din lokale jem & fix for at komme i gang med vanding i dag.