Havevanding

Filtrering
{{ filter.title }}: {{ filter.value }}
Pris
-

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Alt til havevanding

 

På de varme sommerdage hvor solen står højt på himlen, kan haven godt bruge en ekstra hånd til at holde sig mere frisk og grøn og mindre tør og kedelig. Hvad end du har en stor eller lille have, er det en gang imellem nødvendigt med en havevanding, og det er her, den rette havevander kan hjælpe.

I jem & fix finder du et stort udvalg af alt, du skal bruge til havevanding for at få en grøn og frodig have. Find fx vandkander i forskellige størrelser, vippevander eller en spredebom til vandkande. Du kan her på siden også finde forskelligt udstyr til både vanding af mindre og større områder, så du kan få den havevanding, som passer til dit behov. Se vores udvalg af ekstraudstyr til fx din haveslange, såsom strålepistoler og koblinger, som fås i sæt. Til vanding af mindre områder i haven kan du desuden få en sprinkler, der nemt sættes på haveslangen.

Tag et smut forbi din nærmeste jem & fix eller undersøg siden her nærmere og se vores store udvalg af kvalitetsprodukter til havevanding, så du kan give din have nyt liv. Mangler du en haveslange til din nye sprinkler, finder du et stort udvalg af kvalitetshaveslanger her.