Byttefrist og returret er forlænget til 31. marts. Læs mere her >

Havevanding


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Alt til havevanding

Find alt til havevanding i jem & fix. På de varme sommerdage hvor solen står højt på himlen, er det en god idé at være ekstra opmærksom på havevanding. Hvad end du har en stor eller lille have, er det nødvendigt med en ordentlig havevanding med jævne mellemrum. I jem & fix finder du naturligvis masser af artikler du kan bruge til din havevanding, så din have kan holde sig frodig og grøn.

I vores udvalg af udstyr og redskaber til havevanding finder du blandt andet vandkander i forskellige størrelser, vippevander eller en spredebom til vandkande. Du kan her på siden også finde forskelligt udstyr til både vanding af mindre og større områder, så du kan få den havevanding, som passer til dit behov. Til vanding af mindre områder i haven kan du desuden få en sprinkler, der nemt sættes på haveslangen.

Tag et smut forbi din nærmeste jem & fix eller undersøg siden her nærmere og se vores store udvalg af kvalitetsprodukter til havevanding, så du kan give din have nyt liv. Mangler du en haveslange til din nye sprinkler, finder du et stort udvalg af kvalitetshaveslanger her.