Badeværelsesmøbler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Badeværelsesmøbler til enhver smag

Står du overfor at skulle have lavet et nyt badeværelse? Et badeværelse skal naturligvis være funktionelt og praktisk, men det betyder ikke, at du ikke samtidig kan gøre noget ud af indretningen. Så går du og overvejer at lave et nyt badeværelse eller blot give dit gamle badeværelse en makeover, finder du her på siden et udvalg af badeværelsesmøbler, der kan give inspiration til et flot og indbydende badeværelse. Det behøver nemlig hverken være dyrt at give badeværelset en overhaling.


Badeværelsesmøbler til dit personlige badeværelse

Selvom man som regel kun opholder sig på badeværelset i kortere perioder, skal det stadig helst være et rart sted at være. Dog bliver badeværelset og særligt badeværelsesmøbler ofte nedprioriteret, når det kommer til boligindretning. Og selvom planter, farver og enkelte nipsgenstande hurtigt kan peppe et kedeligt badeværelse lidt op, er det svært at gøre så meget ved et gammelt, trist badeværelse med uddaterede badeværelsesmøbler - men heldigvis kan du for få penge finde helt nye, elegante møbler til badeværelset i jem & fix, som du endda selv kan montere uden at du behøver at have en håndværker-baggrund. Vi har et stort og billigt udvalg af skabe, spejle, vaske og badmiljøer i flere forskellige farver og designs. Skal det være klassisk eller moderne? Sort eller hvidt? Skal du blot bruge et enkelt skab, eller er det hele inventaret, der trænger til at blive skiftet ud? Vi har badeværelsesmøbler, der passer til alle typer badeværelser i både lejligheder, huse og fritidshuse, så her kan du få lige præcis de badeværelsesmøbler, du drømmer om.

 

Badeværelsesmøbler klar til montering

Hos jem & fix har vi mange forskellige typer badeværelsesmøbler, og flere af varianterne er færdigsamlede på forhånd og er dermed klar til at blive monteret med det samme. Så hvis du gerne vil undgå at bruge lang tid på at stå og fumle med skruer og møtrikker, kan du med fordel vælge et af de badeværelsesmøbler i vores sortiment, der er samlet på forhånd. Dog skal du være opmærksom på, at der ikke medfølger armaturer til håndvaske, og disse skal derfor købes separat. Du kan se vores store udvalg af flotte armaturer i mange forskellige designs her.

 

Skab et hyggeligt badmiljø med flotte badeværelsesmøbler

Med badeværelsesmøbler fra jem & fix kan du hurtigt og for få penge give dit badeværelse en makeover og gøre det til et sted, der både er funktionelt og rart at opholde sig i. Du kan her på siden finde flere typer af højskabe og badskabe, som du kan bruge til at skabe et praktisk badmiljø, hvor du kan opbevare håndklæder, rengøringsmidler samt kosmetik og meget mere. På den måde slipper du for et rodet og kaotisk badeværelse, der er besværligt at gøre rent. Vores badeværelsesmøbler er enkle i deres design, så de passer til langt de fleste boliger. Tag et kig i vores sortiment her på siden og find netop de skabe, spejle og vaske, der passer til din stil og dit badeværelse. I jem & fix finder du også en masse andre artikler til indretning af badeværelse - se fx vores udvalg af flotte badeforhæng og praktisk tilbehør til badeværelset, der gør det endnu nemmere at indrette badeværelset på en personlig og hyggelig måde.


Du kan både købe online i vores webshop eller besøge din nærmeste jem & fix og blive inspireret til at indrette dit drømme-badeværelse.