Det er desværre ikke muligt at betale med gavekort på webshoppen i øjeblikket. Vi arbejder på at udbedre problemet. 

Stiger


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stiger til mange formål

Mangler du et par ekstra centimeter, når du f.eks. skal male eller pudse vinduer? I jem & fix har vi et stort udvalg af stiger til alle opgaver både ude og inde. Alle vores stiger er lavet i god kvalitet, og er desuden godkendt i henhold til  EN-131, så du kan trygt stille dig op på nogle af de øverste trin. Vores stiger fås til lave priser og i flere materialer, såsom solidt træ og stærkt aluminium.

Til maleopgaver er en klassisk wienerstige, som er en træstige, et godt valg, da den er udstyret med praktiske kroge, hvorpå der nemt kan hænge en malerspand. En teleskopstige udmærker sig ved kun at fylde et minimum i redskabsskuret, hvorved du stadig kan have mulighed for at have en høj stige ved hånden. Med en multistige har du både en wiener- og en skydestige, hvilket er praktisk, hvis du benytter dig af begge slags stiger fra tid til anden. På denne side kan du tilmed finde tilbehør som platforme til multistigen. Platformene kommer i en 2-delt udgave lavet i aluminium og kan bruges, hvis din multistige anvendes som mini-stillads.

Undersøg vores store udvalg af billige stiger her på siden, og køb din nye stige online eller i en af vores mange jem & fix-butikker.