Rørskåle


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Rørskåle i flere mål

I jem & fix har vi alt i artikler til VVS-arbejde og -installationer, og på siden her kan du se vores udvalg af billige rørskåle til beskyttelse og isolation af dine VVS-rør. Det er nemlig en rigtig god idé at isolere dine VVS-rør med rørskåle, da det både modvirker at rørene sprænges ved frost, og samtidig holder rørskåle på varmen, så du ikke risikerer at al varmen forsvinder ud i den blå luft. Derfor kan du ved brug af rørskåle omkring dine rør spare mange penge på varmeregningen. Dog skal du huske at rørene skal være helt dækket for at besparelsen bliver så stor som mulig, og derfor finder du i jem & fix' udvalg af rørskåle også isoleringstape, der kan benyttes de steder, hvor det er vanskeligt at montere rørskåle. 

Med rørskåle skåner du altså både dine rør og din varmeregning, og samtidig er du med til at nedsætte udledningen af CO2. Der er derfor kun gode grunde til at isolere dine rør med rørskåle, og med jem & fix' kendte lave priser, kan du heller ikke bruge det som undskyldning for ikke at få fixet dine rør. 

Se det store udvalg af rørskåle i forskellige størrelser blandt vores udvalg her på siden og bestil online eller kig forbi en af vores mange lokale butikker.