Trådløse dørklokker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Trådløse dørklokker

Er det på tide at skifte den gamle dørklokke ud med en nyere model, så kig videre her. Her har vi nemlig samlet vores udvalg af trådløse dørklokker. Trådløse dørklokker udmærker, som navnet antyder, ved at være ledningsfri, hvorfor du ikke skal bruge tid på at montere ledninger og kabler mellem modtageren og ringetrykket. 

Flere og vælger at udskifte den gammeldags dørklokke med en ny, elektronisk af slagsen. En trådløs dørklokke er ganske enkel at montere, og i jem & fix har vi forskellige varianter af vælge mellem. Alle vores dørklokker er udført i god kvalitet og er desuden vandtætte, så de kan stå imod det til tider våde, danske vejr. I vores sortiment kan du blandt andet få en trådløs dørklokke med hele 15 forskellige ringetoner at vælge mellem, så du kan vælge netop den melodi, du synes egner sig bedst til varsling af gæster. Du kan også vælge en model med to ringetryk, der har spiller hver sin melodi, således at du altid kan høre, hvilken dør dine gæster ringer på. 

Se udvalget af trådløse dørklokker her på siden, og køb din nye dørklokke online i vores webshop eller i en af vores mange lokale butikker, som du finder over hele landet.