Timere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Spar på strømmen med en timer

Vil du gerne spare noget mere på strømmen derhjemme? Måske har du tendens til at glemme at slukke for lyskæder i haven, selvom der ikke er nogen grund til at de skal være tændt om natten. Det kan også være, at du gerne vil sikre dig mod indbrud. I så fald er en timer fra jem & fix' sortiment af udstyr og artikler til sikkerhed en rigtig god investering, der kan give dig ro i maven og hjælpe dig til at få et lavere strømforbrug. 

En timer kaldes også et døgnur eller et tænd og sluk-ur, da det bruges til styring af tænding- og slukningstidspunkter af fx julebelysning og lyskæder, elektriske apparater mm. En timer er derfor en genial dims, til dig der gerne vil nedsætte dit strømforbrug og spare penge på elregningen.  Ligeledes kan en timer også med fordel bruges til at sikre sig mod indbrud, da man kan indstille lyset til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, så et ellers tomt hus ser beboet ud. Derfor har en timer en rigtig god præventiv effekt i forhold til at undgå uønsket besøg af langfingrede typer. 

Se også de mange andre artikler til sikring mod indbrud som fx et dummykamera eller en sensor, der tænder lys ved bevægelse.