Fiskeudstyr

Filtrering
{{ filter.title }}: {{ filter.value }}
Pris
-

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Billigt fiskeudstyr til børn og voksne

Der findes næppe en mere autentisk og fredelig naturoplevelse end en tidlig morgen-fisketur i gode venners selskab: her kan man nyde solopgangen og den uforstyrrede natur, mens maden venter på at blive fanget. Overvejer du at investere i en fiskestang, så se nærmere på varerne på siden her. I denne kategori har vi nemlig samlet et godt og økonomisk udvalg af billige fiskestænger til både børn og voksne samt fiskeudstyr som fx kroge, fiskenet og krabbefiskestang. Så er du på udkig efter din første fiskestang, er det en god idé at starte her. Vores fiskestænger fås til en overkommelig pris og i en fornuftig kvalitet inklusiv line og hjul. Og med en fiskeboks med alle de nødvendige dele såsom flod, kroge, woblere og spinnere er du mere end klar til den kommende fisketur.

Skal ungerne med på fisketuren, har vi også udstyret til dem: fx kan du få en krabbefiskestang, der fungerer på en nem og børnevenlig måde. Vi har også en almindelig fiskestang til børn samt et børne-fiskenet til opsamling af haletudser.

Se udvalget af fiskestænger og fiskeudstyr på siden her, og køb online eller i en af vores mange butikker over hele landet. Mangler du gummistøvler eller beklædning til fisketuren, har vi et godt og bredt udvalg af tøj og sko her.