Fiskeudstyr


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billigt fiskeudstyr til børn og voksne

Tag med ud og fisk'! Der findes næppe en mere autentisk og fredelig naturoplevelse end en tidlig morgen-fisketur i gode venners selskab: her kan man nyde solopgangen og den uforstyrrede natur, mens maden venter på at blive fanget. Overvejer du at investere i nyt fiskeudstyr, så se nærmere på varerne på siden her. I denne kategori har vi nemlig samlet et godt og økonomisk udvalg af fiskeudstyr til både børn og voksne, og du finder blandt andet fiskeudstyr som fx kroge, fiskenet og krabbefiskestang. Så er du på udkig efter din første fiskestang, er det en god idé at starte her. Vores fiskeudstyr fås til en overkommelig pris og i en fornuftig kvalitet. Du finder også fiskeudstyr som fx en fiskeboks med alle de nødvendige dele såsom flod, kroge, woblere og spinnere er du mere end klar til den kommende fisketur.

Skal ungerne med på fisketuren, har vi også fiskeudstyr til dem: fx kan du få en krabbefiskestang, der fungerer på en nem og børnevenlig måde. Vi har også en almindelig fiskestang til børn samt et børne-fiskenet til opsamling af haletudser.

Se udvalget af fiskestænger og fiskeudstyr på siden her, og køb online eller i en af vores mange butikker over hele landet.