Reoler & rumdelere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Reoler & rumdelere til hjemmet

Mangler du en ny reol til stuen eller måske lidt opbevaringsplads i entreen? I jem & fix har vi et varieret udvalg af billige reoler, bogkasser og rumdelere, som du kan se her på siden. Så er du på udkig efter en praktisk og billig reol, kan du roligt kigge videre her. I vores sortiment finder du blandt andet en smart reol med praktiske kurve, der giver ekstra plads, og hvori du kan gemme rodet væk. Denne type reol kan være ideel i fx entréen eller på badeværelset, hvor man ofte har mange småting.

Vi har også et stort udvalg af billige rumdelere i forskellige mål. Rumdelere er særdeles praktiske og giver dig mange nye indretningsmuligheder, da de blandt andet kan bruges som skillevægge, så du fx kan indrette kontor i et hjørne af stuen. Du finder også et udvalg af flotte og billige bogkasser, som giver dig mulighed for at "designe" dit eget personlige reolsystem. Derudover kan du få flotte og funktionelle bænke fx med opbevaringsplads under, som er praktisk i entreen til opbevaring af handsker, tørklæder osv. Du kan også en funktionel reol til opbevaring af sko. 

Se nærmere på vores udvalg af reoler, rumdelere, osv. og få inspiration til smart opbevaring i hjemmet. Under hver reol kan du se, om den skal købes i butik eller bestilles online.