Fælder


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Fælder til skadedyr ude og inde

Det er bestemt ikke rart, når det kribler og krabler fra uønskede gæster i hus eller have, og det kan godt være en udfordring at få sendt utøjet retur, hvis de først har indfundet sig på matriklen. Den bedste måde at holde skadedyrene væk er en velholdt bolig. Tjek løbende, om der er tegn på angreb fra skadedyr og sørg for, at de ikke kan trænge ind. En velholdt bolig er dog ingen garanti, og når skadedyrene er kommet ind, skal de fjernes hurtigst muligt, inden de forvolder stor skade. 

Men inden du ringer til en skadedyrsbekæmper, kan du selv gøre noget. Ved at opsætte fælder kan du selv tage hånd om de uønskede gæster. Det er en nem og økonomisk metode at slippe af med mus, rotter og andre skadedyr. I jem & fix har vi et udvalg af forskellige fælder til at fange skadedyrene. 

Fælder til mus og rotter

Kan du høre, at det pusler på loftet, eller kommer der lyde fra under gulvet? Og har du også opdaget, at der er skader efter gnavere? Så kan det være, at du har besøg af mus, rotter eller husmår. Det er vigtigt at finde ud af, hvilket dyr der er tale om, så du kan komme i gang med den rette behandling hurtigst muligt. Efterladenskaber er en god måde at undersøge det på, men findes det ikke, kan det være nødvendigt med professionel hjælp. Kan du konstatere, at det er rotter, så er der mange regler på området, og det er nødvendigt at melde til kommunen, inden du opsætter rottefælder. 

Er det derimod mus, kan du selv gøre noget. Her kan musefælder være en effektiv måde at fange de små skadedyr, og selvom det ikke er den sjoveste opgave at skulle tømme fælder, så er det billigere end at få professionel hjælp. 

Muldvarpesakse til haven

Muldvarpe i haven er nemme at opdage, når der kommer muldvarpeskud i græsplænen. En flot og velholdt græsplæne ligner pludselig en slagmark. Det er svært at få helt bugt med muldvarpe, når de er kommet i haven, fordi deres gange stadig vil være der, selvom du får fjernet synderen. Men det betyder ikke, at du skal give op fra start – det er bedre at stoppe muldvarpen hurtigst muligt, inden haven bliver mere ødelagt. I jem & fix finder du forskellige muldvarpesakse til at stoppe muldvarpen. Muldvarpesaksen graves ned i gangene, og så skulle muldvarpen gerne gå i fælden.

Bestil fælder til skadedyr i dag eller besøg din lokale jem & fix

Har man fået besøg af skadedyr, vil man gerne hurtigst muligt gøre noget ved det. Du finder i jem & fix et udvalg af fælder til de mest almindelige skadedyr i Danmark. Så inden I sælger huset i ren fortvivlelse over de uønskede gæster, kan I med fordel se udvalget af fælder og midler til skadedyrsbekæmpelse online og bestille. Eller besøge din lokale jem & fix og få fælderne med hjem med det samme, så I kan komme i gang med at bekæmpe skadedyrene.