Radiatortilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Få varmen med billigt radiatortilbehør

Har den gamle termostatventil på din radiator kendt bedre dage? Eller har du lige så mange forskellige termostatventiler, som du har radiatorer? Så kast et blik på udvalget i kategorien her, hvor vi har samlet et godt sortiment af radiator-tilbehør som fx termostatventiler. Så kan du få opgraderet alle dine radiatorer, så de har den samme termostatventil.

Hvis din radiator ikke vil varme, når du drejer på termostatventilen, betyder det ikke nødvendigvis, at den ikke virker. Det er helt normalt, at radiatoren lige skal have lidt “starthjælp” efter en sommer, hvor du ikke har haft den tændt i flere måneder. Mekanismen bag termostatventilen kan nemlig godt sætte sig fast, og så sker der ikke rigtigt noget, uanset hvor meget man skruer og drejer. I disse tilfælde skal du løsne og afmontere termostatventilen, inden du forsigtigt banker på den lille stift, der sidder bagved termostatventilen. Brug en gummihammer eller enden af en skruetrækker, så du ikke pludselig står med en radiator, der er sprunget læk. Når stiften har rettet sig ud, sætter du termostatventilen på plads, og så virker radiatoren igen.

Se udvalget af billige termostatventiler og andet radiatortilbehør i høj kvalitet på siden her. Vores radiatortilbehør kan både bestilles online eller købes i en af vores mange butikker.