Det er desværre ikke muligt at betale med gavekort på webshoppen i øjeblikket. Vi arbejder på at udbedre problemet. 

Terrassebrædder


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Terrassebrædder til den hjemmebyggede træterrasse

Skal du i gang med at lægge en ny træterrasse? Så skal du bruge en god stak terrassebrædder, og i jem & fix har vi et stort udvalg af gode og billige terrassebrædder i forskellige træsorter.

Der er flere gode huskeregler at have in mente, når du går i gang med at lægge dine terrassebrædder. En af de vigtigste er, at der skal være et mellemrum på min. 10 mm. mellem hvert bræt, da det giver plads til at vanddråber kan løbe igennem. Er mellemrummet mindre, kan dråberne lægge sig mellem dine terrassebrædder, hvilket på sigt nedbryder træet. Mellemrummet sikrer dig også, at træet tørrer hurtigere efter regnbyger. Er dine terrassebrædder fugtige når du lægger dem, kan du godt gøre mellemrummet lidt mindre, idet træet vil trække sig sammen når det tørrer.

Du kan både vælge at bruge søm og skruer, når du skal montere dine terrassebrædder. Omend det går hurtigere med søm, får du et bedre og som regel også pænere resultat, hvis du vælger at bruge skruer, da de ikke forårsager splinter på samme måde, som søm kan gøre det. I jem & fix kan du få særlige, rustfri terrasseskruer, der er udviklet særligt til brug med terrassebrædder. Husk, at hvis dine terrassebrædder er af hårdt træ, er det en rigtig god idé at undersænke skruerne.

Se udvalget af terrassebrædder her på siden og find inspiration til din nye træterrasse.