Smart lamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Smart lamper med LED – smart belysning til huset og haven

Smart home lamper er det nye indenfor belysning til hjemmet, og det er bestemt ikke uden grund, at smart lamper er blevet så populære, for med smart lamper får du nemlig mulighed for at personliggøre belysningen i dit hjem på en helt ny måde og tilpasse den ned til mindste detalje, så lyset i dit hjem kan følge dine rutiner og passe til lige netop dine behov. 

Det bedste af dele hele er, at det er supernemt at komme i gang med at bruge smart belysning. Når du skal installere din nye Smart LED-lampe, så er det ligesom at installere en traditionel lampe, du skal blot også huske at forbinde lampen til en app på din telefon over wifi eller bluetooth. Dette er kun nødvendigt at gøre første gang, du bruger lyskilden. Følg vejledningen for produktet og kom i gang med at bruge din nye smart lyskilde på ingen tid.  

Du tænker måske, at traditionelle lamper fungerer godt nok til dig, men prøv så at forestille dig, hvor smart det ville være, hvis du ikke behøvede at bevæge dig hen til en afbryderkontakt på væggen for at tænde/slukke lyset, men at du i stedet ville kunne tage din telefon frem, åbne en app og indstille lyset lynhurtigt og nemt med ganske få tryk på din skærm.

Her på siden har vi samlet alle vores smart lamper, så her kan du bl.a. finde smart loftslamper, smart væglamper, smart gulvlamper og smart udendørs lamper. Du kan derfor med garanti finde en smart home lampe hos jem & fix, som kan opfylde dine behov, og som passer stilmæssigt ind i dit hjem. Se bl.a. vores store udvalg af LEDVANCE SMART+ lamper.

Hvad er en smart lampe?

Smart lamper er en overordnet betegnelse for LED-lamper, der kan betjenes med en app på telefonen via wifi-forbindelse eller bluetooth. Det er lamper, der er opgraderet med moderne teknologi, for at give dig mulighed for at personliggøre dit lys på en ny og unik måde, så én lampe kan opfylde flere belysningsbehov.

De fleste smart lamper er med indbyggede LED-moduler, der er specialdesignet til at kunne lyse på forskellige, og der er forskel på hvad de smart lamper er i stand til. Nogle smart lamper kan lyse i RGB-farver, hvilket giver et hav af spændende farvemuligheder, og andre lyse i forskellige nuancer af hvid. Smart lamper er også med justerbar lysstyrke, så du kan dæmpe lyse eller skrue det helt op, så det matcher anledningen.

Nogle Smart Home-systemer giver også mulighed for at tidsindstille lamperne, hvilket gør, at du kan indstille lampen til at tænde, når du skal op om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde, samt indstille den til at slukke på bestemte tidspunkter. Har du udendørs smart lamper, så kan du fx indstille dem til at tænde, når det er mørkt. Med tidsindstillede lamper kan du gøre hverdagen lidt lettere for dig selv, og sikre at lyset ikke brænder unødvendigt.

Smart plafond med wifi – en enkel lampe, der kan bruges i alle rum

Plafonden er en god og alsidig lampe, der, med sin flade form og sit diskrete design, kan bruges i alle rum - også rum som ellers kan være svære at finde passende lamper til. Plafonder bliver ofte brugt i entréer, gange, kældre, på børneværelser, kontorer og i soveværelser, fordi plafonder giver meget lys, de fordeler lyset i hele rummet, og de ikke er i vejen.

Smart plafonder har alle de samme fordele som traditionelle plafonder plus tilføjelsen af den smarte app-betjening, der giver dig mulighed for at justere lysstyrke og tænde/slukke lampen via appen.  

5 gode grunde til at vælge en smart LED-plafond

  1. Plafonder er enkle i designet, så de blender ind og passer stilmæssigt ind i alle indretninger
  2. Plafonder kan fås i mange størrelser, så du kan med garanti finde en, der giver tilstrækkeligt lys til dit rum
  3. Plafonder giver generelt et højt lysudbytte, så du slipper for at have mange lamper i rummet
  4. Plafonder kan fås til alle rum – husk at tjekke IP-klassen, hvis du skal bruge plafonden i et rum med høj luftfugtighed, fx badeværelset eller kælderen
  5. Med en smart plafond kan du styre lyset med en app på din smartphone og tilpasse det til alle anledninger

Hvilken smart lampe skal jeg vælge?

Når du vil købe en smart lampe, så skal du gå efter én, der egner sig til det miljø, hvor den skal bruges. Lampens IP-klasse er fx afgørende for, om den kan tåle at blive brugt i rum med en høj luftfugtighed, såsom på badeværelset og i kælderen, og om den er egnet til udendørs brug. Derfor bør du være særligt opmærksom, hvis du køber en smart lampe til et af disse omgivelser, så du kommer hjem med det rigtige.

Vælg din nye smart lampe ud fra disse 4 parametre:

  • Smart lampen har de ønskede smart funktioner, fx RBG-farver 
  • Smart lampen passer til din stil
  • Smart lampen giver et tilstrækkeligt lysudbytte
  • Smart lampen er velegnet til rummet/omgivelserne (IP-klasse)

Smart udendørs belysning – tidsindstil havelamperne med en app på din telefon

Med udendørs smart lamper bliver det let som en leg at styre belysningen i haven, så du kan sikre, at der ikke brændes unødvendig energi af. Med udendørs smart belysning kan du nemlig forbinde lamperne med en app på din telefon, så du kan tænde og slukke lamperne når som helst, og tidsindstille dem, så de kun lyser, når du vil have det.

Det er både godt for pengepungen og miljøet, hvis lamperne i ens hjem ikke bruger mere strøm end nødvendigt, og derfor er smart lamper et rigtigt godt valg, så det hele kan indstilles til at køre automatisk. Med smart lamper udenfor kan du altså helt slippe for at skulle gå og huske på at slukke lyset hver dag, og helt undgå irritationen over, at det somme tider kan blive glemt i hverdagens travlhed. 

Indstil smartbelysningen nemt og hurtigt i appen og bestem selv, i hvilke tidsrum dine smarte væg- og havelamper skal være tændt. Med smart udendørsbelysning kan du nøjes med at indstille disse tidsrum én gang, og så kører det helt automatisk derfra. Du kan ændre disse rutiner i appen løbende, hvis du fx vil indstille lamperne til at tænde tidligere eller senere i takt med, at dagens længde til- eller aftager.

Smart lamper til alle behov – køb dine smart lamper til lavpris i jem & fix  

Her på siden kan du se hele vores udvalg af indendørs og udendørs smart lamper – som altid til gode lavpriser. Det er nemt at lave en bestilling online her i webshoppen, og du kan få leveret dine smart home lamper direkte hjem til din adresse indenfor få dage. Du kan også tage ud i en af vores mange butikker og få din nye lampe med dig hjem allerede i dag. Husk at tjekke din lokale butiks lagerstatus, før du tager hjemmefra, så du er sikker på, at lampen er på lager. 

Hos jem & fix kan du købe smart belysning til både huset og haven til markedets laveste priser.