Vores butik i Ishøj er midlertidigt lukket pga. lokale restriktioner. Vi har åbent for Click & Collect, mens butikken er lukket. 

Kundeservice

Forlænget returret

Da vores butikker måtte holde lukket i januar og februar grundet corona-restriktioner, var det ikke muligt at bytte julegaver eller lave andre returneringer i vores butikker. Vi har derfor forlænget byttefrist og returret for at give dig god tid til at få byttet julegaverne. Nu er alle jem & fix-butikkerne åbne igen, og byttefrist og returret er forlænget frem til og med 31. marts 2021.

Kundeservice

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål under FAQ (Ofte stillede spørgsmål), er du velkommen til, at skrive en mail til kundeservice.

Ønsker du, at reklamere over en vare, du har købt via vores hjemmeside, bedes du skrive hvilken vare det vedrører, samt hvilket ordrenummer varen er købt på. Du vil derefter blive kontaktet af vores kundeservice og få oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Alle henvendelser vedr. varereklamation købt i en af vores fysiske butikker, bedes rettet til den pågældende butik.
Se vores butikker og åbningstider her.

Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser indenfor 1-2 hverdage, men i enkelte tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

jemogfix.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

 

kundeservice@jemfix.com

Eller 

tlf.: 79 42 59 42, mellem kl. 8-19 alle dage.

Onlinehandel

Fragt & levering

trailer445x150.jpg

Gratis lån af trailer

Læs mere her

jem & fix kundekort

Læs mere her
Ikano-kort_januar20201_lille.jpg