Julegaver byttes frem til 31/1-23 - husk blot kvitteringen. Læs mere om bestilling/levering inden jul her.

Hyndebokse


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Praktiske hyndebokse til havehynderne

Find din nye, praktiske hyndeboks her! Havehyndebokse er praktiske og særdeles anvendelige, og de fungerer både som opbevarings- og siddeplads. Så glem alt om at gøre plads i haveskuret eller skabet til hyndeopbevaring - en hyndeboks er en langt smartere og praktisk løsning, der sparer dig for at gøre plads til havehynderne i vintersæsonen, ligesom du hurtigt kan få dem af vejen, hvis solskinnet på terrassen pludselig bliver afløst af en regnbyge. 

En hyndeboks kan beskytte dine havehynder

Der findes ikke noget bedre end at sidde og nyde solen fra en blød havestol. Men det skiftende vejr i Danmark gør det dog umuligt at have sine havehynder liggende udenfor hele tiden. Både regn og sol kan være hårde ved dine havehynder og kan med tiden give dem et falmet og kedeligt udseende, som du helt sikkert ikke er interesseret i. Du kan derfor passe godt på dine havehynder og bevare deres udseende med en praktisk hyndeboks til opbevaring af hynderne. En hyndeboks en rigtig god investering, især hvis du mangler plads i haveskuret, da den kan stå på terrassen og beskytte hynderne i alt slags vejr. Og så har en hyndeboks masser af ekstra plads foruden opbevaringsplads til dine havehynder, uanset størrelse på havehynderne. Og den fungerer ikke engang kun som hyndeopbevaring. Flere af vores hyndebokse kan nemlig også bruges som ekstra siddepladser, ligesom de også kan anvendes til opbevaring af haveredskaber, værktøj mm. Med en hyndeboks har du altså ikke kun dine hynder lige ved hånden, du har også mulighed for hurtigt at skabe ekstra siddepladser rundt om havebordet eller andre steder på terrassen. En hyndeboks kan også gøre det ud for en havebænk, som du kan placere rundt omkring i haven. Stil fx din hyndeboks under et æbletræ og få endnu et skønt spot at nyde solen fra.

Hyndebokse i mange størrelser og udgaver

Vi har hyndebokse i flere forskellige størrelser og udformninger. En hyndeboks fås både i firkantede og runde udgaver, så du kan med garanti finde en hyndeboks, der passer til indretningen på din terrasse. Skal du bruge en stor hyndeboks med masser af opbevaringsplads, kan du samtidig glæde dig over at få ekstra plads til gæster omkring havebordet. Vores store hyndeboks med 400 liter opbevaringsplads har udvendige mål på hele 129 x 70 x 62,5 cm. og kan bære op til 220 kilo, så her er der god plads til at sidde og nyde solen. Med en stor hyndeboks behøver du altså ikke at skulle ud og købe en masse ekstra havestole, hvis du går med planer om at holde en havefest eller invitere naboerne til en grillaften - her får du nemlig tre ekstra siddepladser, så du hurtigt kan dække op til flere gæster.

Indret terrassen med en hyndeboks

Med havemøbler såsom havestole, haveborde og loungesæt er det nemt at skabe og indrette dit eget personlige, hyggelige miljø på terrassen eller i haven. Men vidste du, at du også kan bruge en hyndeboks til at understrege din personlige stil på terrassen og skabe et hyggeligt og rummeligt udendørs miljø? Vores hyndebokse er fremstillet i rattan-look og passer derfor rigtig godt sammen med mange af de havemøbler i poly-rattan, som du også finder i vores sortiment. Brug fx en firkantet hyndeboks som et alternativ til havestole eller en havebænk - her der god plads til flere personer, og samtidig kan hyndeboksen stadig bruges til opbevaring. En rund hyndeboks, som du også finder i vores sortiment, kan du let placere forskellige steder på terrassen eller i haven, alt efter hvor solen befinder sig. Den runde hyndeboks er både hyggelig og super praktisk og har en perfekt størrelse til at blive brugt som fodskammel, når du sidder i din yndlingshavestol og slapper af i solen.


Se vores store udvalg af praktiske hyndebokse her på siden eller kig ind i din lokale jem & fix og få inspiration til at gøre stunderne i haven og på terrassen endnu mere behagelige.