Hyndebokse


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Hyndebokse til hynderne på terrassen - Se hele udvalget her på siden!

Find din nye, praktiske hyndeboks her! Hyndebokse er praktiske og særdeles anvendelige i haven, og mange af dem kan både fungere som opbevarings- og siddeplads. Så glem alt om at gøre plads i haveskuret eller skabet til hyndeopbevaring - en hyndeboks er en langt smartere og mere praktisk løsning, der sparer dig for at gøre plads til havehynderne til vintersæsonen, ligesom du hurtigt kan gemme dem af vejen, hvis solskinnet på terrassen pludselig bliver afløst af en regnbyge. 

En vandtæt hyndeboks beskytter dine havehynder

Der findes ikke noget bedre end at sidde og nyde solen i en blød havestol derhjemme. Men det skiftende vejr i Danmark gør det dog umuligt at have sine havehynder liggende udenfor hele tiden, hvi man ønsker at holde dem fine i mange år. Både regn og sol kan være hårdt ved dine havehynder og kan med tiden give dem et falmet og kedeligt udseende, som du helt sikkert ikke er interesseret i.

Du kan derfor passe godt på dine havehynder og bevare deres udseende med en praktisk hyndeboks til opbevaring af hynderne. Du kan bruge hyndeboksen på terrassen, så det er let at finde hynderne frem og pakke dem væk igen.

Køb vandtætte hyndebokse i jem & fix

Hvis du har en overdækket terrasse, kan du bruge alle slags hyndebokse til at passe godt på dine hynder, men hvis du derimod har en solbeskinnet terrasse under åben himmel, så er det en god idé at kigge dig om efter en vandtæt hyndeboks. Den vandtætte hyndeboks sørger nemlig for at holde terrassehynderne tørre for dig i perioder med sommerregn, så de er klar til at blive brugt ligeså snart solen kigger frem igen. 

Du kan købe vandtætte opbevaringsbokse til dine terrassehynder i din lokale jem & fix-butik eller bestille din nye hyndeboks online lige her på siden. Vi har et kvalitetssikkert udvalg til markedets laveste priser, så der er ingen undskyldninger for ikke at fixe terrassen med en vandtæt hyndeboks.

Hyndebokse i alle designs: Vandtætte hyndebokse, hyndebokse i træ og hyndebokse i rattan

Her på siden finder du hele vores sortiment af hyndebokse, som rummer hyndebokse i forskellige størrelser, materialer og udformninger. Vi har firkantede hyndebokse, runde hyndebokse, hyndebokse i træ, vandtætte hyndebokse, store hyndebokse og små hyndebokse, så du kan med garanti finde én, der passer til indretningen på din terrasse. 

Hvorfor købe en hyndeboks?

En hyndeboks en rigtig god investering, hvis du er glad for dine udendørshynder, og hvis du mangler plads indenfor til regnvejrs- og vinteropbevaring. Hyndeboksen kan stå fremme på terrassen, som en udendørs opbevaringskasse, og beskytte hynderne i alt slags vejr. 

Derudover har en hyndeboks masser af ekstra plads foruden opbevaringsplads til havehynderne, uanset størrelse på havehynderne. Flere af vores hyndebokse kan også bruges som ekstra siddepladser, hvilket er meget praktisk, når familien skal samles og flere siddepladser skal findes frem, ligesom de også kan anvendes til opbevaring af haveredskaber, børnenes legetøj, værktøj m.m. 

Med en hyndeboks har du altså ikke kun dine hynder lige ved hånden, du har også mulighed for hurtigt at skabe ekstra siddepladser rundt om havebordet eller andre steder på terrassen. En hyndeboks kan også gøre det ud for en havebænk, som du kan placere rundt omkring i haven. Stil fx din hyndeboks under et æbletræ og få endnu et skønt spot at nyde solen fra.

Brug din hyndeboks som bænk til havefesten

Skal du bruge en stor hyndeboks med masser af opbevaringsplads, kan du samtidig glæde dig over at få ekstra plads til gæster omkring havebordet. Med en robust hyndeboks behøver du altså ikke at gå ud og købe en masse ekstra havestole, hvis du går med planer om at holde en havefest eller invitere naboerne til en grillaften – med en robust hyndeboks, der kan fungere som bænk, kan du hurtigt få dækket op til flere gæster.

Gør hyndeboksen til en del af indretningen på terrassen

Med havemøbler er det nemt at skabe og indrette dit eget personlige, hyggelige opholdsmiljø på terrassen eller i haven. Men vidste du, at du også kan bruge en hyndeboks til at understrege din personlige stil på terrassen og skabe et hyggeligt og rummeligt udendørsmiljø? 

Vores hyndebokse i rattan-look passer rigtig godt sammen med havemøbler i polyrattan, som du også finder i vores sortiment af havemøbler. Brug fx en firkantet hyndeboks som et alternativ til havestole eller en havebænk - her der god plads til flere personer, og samtidig kan hyndeboksen stadig bruges til opbevaring. En rund hyndeboks, som du også finder i vores sortiment, kan du let placere forskellige steder på terrassen eller i haven, alt efter hvor solen befinder sig. Den runde hyndeboks er både hyggelig og superpraktisk og har en perfekt størrelse til at blive brugt som fodskammel, når du sidder i din yndlingshavestol og slapper af i solen.

Se vores store udvalg af billige hyndebokse her på siden eller kig ind i din lokale jem & fix og køb din nye hyndeboks – og måske nye havehynder - med hjem allerede i dag for at gøre stunderne på terrassen endnu mere behagelige.