Koste


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Koste til terrasse og fortov

Fejearbejde ligger i den lettere ende af skalaen, når det kommer til opgaver i hus og have. Men det betyder ikke, at redskaberne ikke behøver at være i orden. En kost hvor hovedet falder af, eller hvor børsterne er slidte, er ikke værd at arbejde med, og er du på jagt efter en ny kost, er du landet det rigtige sted. I jem & fix har vi mange forskellige slags koste i forskellige kvaliteter, prisklasser og størrelser, så du kan finde en, der passer til dit hjem.

Koste med bløde og stive børster

En kost er en vigtig del af udvalget af haveredskaber i skuret, og du kan få glæde af den hele året rundt. Fejning af visne blade, feje ukrudt sammen efter at have renset fliser eller rydde fortovet for sne er blot nogle af de fejeopgaver, der er for en husejer i løbet af året. Her vil det glæde dig at have en god kost med solide børster til fejearbejdet, så du hurtigere kan blive færdig. 

I jem & fix finder du et udvalg af koste til forskellige formål og i forskellige størrelser. Lige fra en fejekost med blødere børster til den klassiske gadekost med træskaft og stive, røde børster. De er gode til hvert deres formål, og du kan overveje, om begge skal have plads i skuret. Fejekosten med de bløde børster er velegnet til sand og løst skidt, og den er god indendørs i fx haller, lager og lignende. Den er også velegnet til terrasser, trapper og andre glatte overflader, hvor den glider nemt.

Den klassiske gadekost med de stive, røde børster og træskaft er til gengæld en god hjælp, når der er tale om skidt, snavs og blade, der måske sidder fast på fliserne i indkørslen eller på terrassen. De stærke og stive børster er gode til at løsne blade og jord fra fliserne. Den er derfor særligt god i efteråret, hvor der skal fejes visne blade, som måske er fugtige efter en regnbyge. Her får de stive børster fat på de klistrede blade, så de bliver nemmere at få samlet i en bunke. Den kan også bruges til at rydde fortovet for let sne om vinteren.

Koste med ergonomisk design

Skal du have en kost, der både kan bruges inden- og udendøre? Eller foretrækker du en kost særligt beregnet til udendørs brug? Du finder det hele i jem & fix' store og billige sortiment. Vi har også et fejesæt med børste og bakke til opsamling af affaldet, når du er færdig med at feje.

Det kan også være, at du mangler en rigtig god kost, der sikrer dig en god arbejdsstilling? Så er det en Fiskars Ergonomic kost, du skal have fat i. Den har et ergonomisk design og et S-formet skaft, som belaster kroppen mindre. Det betyder, at det ikke er så hårdt for dine skuldre og ryg at feje med den. Fælles for alle vores koste er, at du får dem til markedets laveste priser. Se udvalget her og køb din nye kost online eller se udvalget og besøg din lokale jem & fix.