Afløbsrør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Afløbsrør og VVS-artikler til gør det selv-VVS’eren

Er de gamle afløbsrør ved at være slidte eller utætte, og er det ved at være på tide at få dem skiftet ud med nogle nye? Man behøver heldigvis ikke være uddannet VVS-mand eller -kvinde for at gå i gang med at skifte et slidt eller utæt afløbsrør. Faktisk er det en af de opgaver i hjemmet, som alle bør kunne udføre - et utæt afløbsrør er nemlig en af de helt lavpraktiske gør det selv-opgaver, som man næppe kan undsige sig for at løbe ind i med tiden. Heldigvis er det at skifte afløbsrør en hurtigt overstået opgave, så længe man bruger de rigtige rør og det værktøj til opgaven. Husk også altid at slukke for vandet, inden du påbegynder dit arbejde.

I jem & fix har vi masser af VVS-artikler til gør det selv-VVS’eren, og i vores sortiment finder du naturligvis også et stort og varieret udvalg af afløbsrør i forskellige udgaver. På siden her har vi samlet vores udvalg af grå PP-rør samt afløbsslanger og glidemiddel, der sikrer dig at samlingerne mellem rørene er helt tætte. Du finder også plastrosetter, gummimanchetter og rørholdere til afløbsrør. Leder du efter gulvafløb, findes de på siden her.

Find alle de vvs-artikler og afløbsrør du mangler på siden her, og køb online eller lokalt i en af vores mange butikker.