Redskabsophæng


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Skab orden i haveskuret med redskabsophæng

Hersker der kaos og rod i redskabsrummet? Er det på tide at få ryddet op, så du igen kan finde dit værktøj og haveredskaber? For en ægte gør det selv-mand eller kvinde med mange stykker værktøj og haveredskaber kan det hurtigt komme til at rode lidt. Tingene bliver stillet op ad væggen eller langt i lag på en hylde, og så er det svært at finde værktøj og redskaber igen. For at undgå at din yndlings-knibtang eller den dyre økse forsvinder i mængden, er det en god idé at montere redskabsophæng der, hvor du har dit værktøj og haveredskaber. For når alle ting har en plads, er det nemmere at holde styr på det og nemmere at finde tingene igen.

I jem & fix har vi samlet et bredt udvalg af redskabsophæng. De findes både enkeltvis, hvis du ikke har så mange ting, der skal hænges op, og i hele ophængsystemer med mange forskellige dele, som nok skal hjælpe med at give et overblik over alt, der er i skuret eller værkstedet.

Redskabsophæng til haveredskaberne

Med redskabsophæng sikrer du dig ikke kun, at dit værktøj og dine haveredskaber ikke bliver væk eller beskadiget. Du undgår også at komme til skade, hvis du fx falder over en stige eller træder uheldigt på en rive. Ved at bruge redskabsophæng får du haveredskaberne væk fra gulvet, så du undgår at falde i dem, og samtidig kommer redskaberne ikke til at vælte. I stedet hænges haveredskaberne let tilgængelige på en krog i skuret, garagen eller værkstedet, og du har altid det fulde overblik over dine redskaber og dit værktøj.

Redskabsophæng findes i enkelte kroge og ophæng, hvor redskabet kan klikkes ind. De enkelte redskabsophæng og –kroge er nemme at placere, fordi de ikke fylder meget på en stolpe eller en kort væg. Har du en lang væg, kan du dog med fordel vælge redskabsophæng på skinner. Især fordi de er nemmere at hænge op, hvis ophængene skal hænge lige ved siden af hinanden.

Ophængsystemer til hele skuret

Skal du i gang med en større oprydning i skuret eller garagen, så er det måske et ophængsystem, du skal have fat på. I ophængsystemet findes der mange forskellige kroge og redskabsophæng, som ikke blot kan bruges til haveredskaber og værktøj, men også til fx klapstole, der kan hænges op, tagboksen og andre større ting, som gerne skal placeres et sikkert sted, hvor det fylder mindre. Ophængsystemerne kan med fordel kombineres med de øvrige redskabsophæng, så du virkelig kan få orden på alle tingene.

I jem & fix finder du også et udvalg af arbejdsborde & reoler samt værktøjskasser, som også kan bruges til at få indrettet skuret, værksted eller garage. Med redskaberne hængt op på væggene, værktøjet i kasser og alle andre smådele sat på reoler, kan du få orden på dine ting. Det gør det meget nemmere, når du skal i haven eller have ordnet andre praktiske ting i hjemmet. Se udvalget af redskabsophæng på siden her og bestil online. Du er naturligvis også velkommen til at kigge ind i en af vores mange fysiske butikker.