Loftmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Loftmaling i høj kvalitet til lave priser

Skal du i gang med at male loft, og leder du efter billig loftmaling? På siden her har vi samlet vores udvalg af loftmaling til Danmarks laveste priser, og uanset hvilke krav du har til din loftmaling i forhold til fx glans og dækkeevne, har vi også en løsning til dig.

Inden du går i gang med at male loft, skal du naturligvis huske at dække grundigt af med afdækning, så du slipper for utilsigtede malerpletter på gulv og møbler. Det er også altid en god idé at foretage en afrensning af loftet, så resultatet bliver så ensartet som muligt. I forhold til hvilken slags loftmaling du skal vælge, anbefales det at gå efter en type med lavt glansnummer. Jo højere glansnummeret er, desto mere skinnende er malingen nemlig, og til loftet er det mest hensigtsmæssigt med en mat maling.

I jem & fix har vi loftmaling i alle kvaliteter - lige fra den professionelle loftmaling med ekstremt god dækkeevne til den vandbaserede panel- og loftmaling, der anvendes til lysning af gulnede områder i loftet. Så find din maling her i vores webshop, eller kig forbi en af vores mange lokale butikker, inden du går i gang med at male dit loft.