Vinterbeskyttelse til planter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Vinterbeskyttelse af havens planter

Vinterbeskyt havens planter, træer og buske

Den danske vinter kan være hård ved havens planter og træer. I mange haver findes der planter, buske og træer, som kommer fra et mildere klima, og når frost og kulde sætter ind, kan det være ødelæggende for planterne. Er det en mild vinter, er behovet ikke stort, men når det er vedvarende frost, er det en god ide at overveje at vinterbeskytte havens planter og træer. 

Beskyt planterne mod vand

Det er især vand, der kan blive et problem for planter, der står i krukker. Når vand fryser, udvider det sig, og det kan få krukkerne til at sprænge, ligesom planternes rødder også kan tage skade. Planter i krukker er særligt udsat, fordi der kommer frost fra oven og siderne. Mange sørger for at flytte krukker i drivhuset, isoleret skur eller lignende steder, hvor der er læ, men der er også krukker, som er svære at løfte, eller du har ikke pladsen til at opbevare dem. Her kan du i stedet vinterbeskytte jord og krukker ved at dække overfladen med juteskiver eller kokosskiver og pakke hele krukken ind med kokosmåtter og jutemåtter, som du finder i denne kategori.  

Beskyt planter og træer mod vejr og vind

En anden udfordring om vinteren for havens planter er, at de kan tørre ud. Når temperaturen og luftfugtigheden er lav, og det samtidig blæser, kan der være stor risiko for, at planten udtørrer og i sidste ende risikere at dø. Ved at pakke planter og potter ind, kan den værste udtørring forhindres, og til det formål finder du her i kategorien kokosmåtter, stråmåtter og jutemåtter samt sejlgran og snor til at holde måtterne fast. Du kan også pakke træer og buske ind med forskellige covers, som beskytter særligt sarte planter mod det kolde vejr. 

I jem & fix har vi et bredt udvalg af forskellige produkter til at vinterbeskytte havens planter, træer og buske.