Varmeblæsere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Effektive varmeblæsere til ekstra kolde dage

På en rigtig kold vinterdag kan det være svært at varme stuen hurtigt op, og det kan nogle gange være en udfordring at få liv i en gammel radiator, der har stået stille i sommerperioden. Har du brug for lidt ekstra varme om vinteren, eller er radiatoren ikke helt nok, er en varmeblæser et godt supplement. Det er dog ikke meningen, at de skal være i brug hele tiden – her vil det i stedet være en god idé at sikre sig ekstra opvarmning i form af fx radiator.

En varmeblæser er utrolig effektiv og ideel, hvis du hurtigt skal have varmet et rum op. Med en varmeblæser får du varmen med det samme, og du kan nemt flytte den fra rum til rum efter behov, så du ikke behøver at tænde radiatorerne i alle husets værelser. 

Udover at de kan give dig varmen, så fremmer varmeblæsere også indeklimaet og mindsker risikoen for fugt. Med deres justerbare termostater er det nemt at indstille en behagelig temperatur, og de har en god sikkerhedsmekanisme, så de slukker, hvis de skulle blive for varm eller vælte. På den måde kan du trygt have blæseren til at køre – også om natten, hvis det er der, du har brug for varmen. 

Varmeblæser tørrer og giver varme

Kniber det med at holde varmen i værkstedet eller i gæstehuset, kan løsningen være en varmekanon eller en varmeblæser, som effektivt opvarmer rummet i løbet af kort tid. Og med en varmeblæser i sommerhuset kan du altid hurtigt få varmen uanset årstiden. Den er derfor praktisk til mange forskellige formål, og den findes i flere størrelser, så du kan få en lille eller stor varmeblæser, afhængig af hvor og til hvilket formål du skal bruge den.

Du kan også anvende varmeblæseren til tørring efter fx vandskade. Det kan være i kælderen, hvor der er brug for at få varmet rummet ordentligt igennem, så det er helt tørt. Det smart ved varmeblæseren er, at den blot tilsluttes stikkontakt, og den kan derfor bruges rigtig mange steder og er let at flytte rundt på efter behov. Den må dog ikke bruges på badeværelset, da den ikke må komme i kontakt med vand.

Med ventilator til afkøling

Varmeblæsere kan bruges året rundt – i hvert fald hvis de også er med ventilator. Flere af modellerne hos jem & fix kan også afkøle, så du får en 2-i-1 model. Nogle gange skal der ikke meget til for at få afkølet et værelse, når sommeren er varmest, og her kan en ventilator være en stor hjælp.  Vi har også et mindre udvalg af mobile aircondition, hvis du har brug for effektiv afkøling til de varmeste sommerdage. De tilsluttes også blot stikkontakten, og så sørger de for at sænke temperaturen i lokalet. Rigtig rart i soveværelset, hvor det kan være svært at sove i varmen.

Køb varmeblæser til lav pris hos jem & fix

I denne kategori finder du et stort udvalg af varmeblæsere til lav pris. Du finder et stort og varieret udvalg af varmeblæsere til forskellige behov til brug i sommerhuset, campingvognen eller andre steder. Se udvalget her på siden og bestil i dag eller besøg din lokale jem & fix, hvis du har brug for en varmeblæser med det samme.