Radiatormaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Radiatormaling i god kvalitet

Når du skal male din radiator, er det vigtigt at vælge den rigtige slags maling - det er nemlig ikke ligegyldigt. Nogle former for maling kan ende med at blive gullig i farven, når radiatoren varmer. Derfor er det vigtigt, at du bruger en radiatormaling, som kan tåle de varme temperaturer.

Derudover kommer dit valg af radiatormaling også an på, hvilken type radiator der er tale om. Er det en nyere model med en plan overflade, kan du sagtens bruge flydende radiatormaling, som du påfører med pensel eller rulle. Er det derimod en radiator af ældre dato med lameller og riller, kan du med fordel vælge en radiatormaling på spray, der let dækker de ellers ufremkommelige steder.

En nymalet radiator kan give et rum et helt nyt udtryk. Har du fx en gammel og slidt radiator, kan en omgang hvid radiatormaling give den nyt liv og nemt få radiatoren til at se helt ny ud igen. I jem & fix har vi flere varianter af god og billig maling til radiatorer, og du finder det både i vores butikker og her i vores webshop.