Hvad er "I fixer, vi støtter"?

 

Hos jem & fix hylder vi det lokale engagement, ildsjælene, kreativiteten og lysten til at skabe noget sammen. Vi vil derfor sætte fokus på de mange store og små gør det selv-projekter, der findes rundt omkring i landets foreninger, klubber og andre fællesskaber.

I har måske ikke økonomien til at få projekterne fixet, men viljen og evnerne er til gengæld i top. Derfor har vi oprettet ”I fixer, vi støtter”, hvor alle klubber med lokale gør det selv-projekter kan ansøge om byggematerialer fra jem & fix, I skal bare selv klare arbejdet. Bemærk, at enkeltpersoner ikke kan ansøge.

Det eneste det kræver er, at I fortæller os, hvad I trænger til at få fixet, hvilke materialer I skal bruge, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. I må meget gerne være kreative i forhold til sende billeder og video. Send os en ansøgning, så kan det være det er jer, der bliver udvalgt til at modtage jem & fix-materialer, så I kan gennemføre jeres projekt.

Der kan søges om materialer for op til 50.000 kr. Vi støtter projekter i alle størrelser og i alle dele af landet.

 

”I fixer, vi støtter” fylder 10 år i 2024

Vi fejrer 10 år med byggeglæde, engagement, frivillighed, skabertrang, ildsjæle, kreativitet, passion og fællesskab.

Gennem 10 år har vi støttet hundredvis af lokale foreninger med byggematerialer til deres fix det selv-projekter. Der er nemlig masser af ildsjæle i det danske foreningsliv, som brænder for at forbedre faciliteterne for deres medlemmer, så de sammen kan dyrke deres fælles passion – og det vil vi rigtig gerne bakke op om ved at hjælpe foreningslivet i Danmark godt på vej.

Ridning, træskibe, rollespil, speedway, beachvolley – interesserne er forskellige, men fællesskabet er det samme, og det er lige vigtigt for både børn, unge og ældre. Vi har set en masse kreative idéer blive til virkelighed, og de er alle projekter, som skaber og styrker lokalsamfundet og sammenholdet i de klubber og foreninger, som udfører dem.

Vores støttepulje er til for jer, og vi glæder os til at modtage endnu flere ansøgninger de næste mange år.

Årsvideo

Via jem & fix’ støttepulje "I fixer, vi støtter" bliver mange forskellige projekter støttet hvert år. Vi støtter mange typer af foreninger med materialer til deres store og små projekter, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Nogle projekter filmes efter, de er færdige, og her kan du se årsvideoen med de projekter, der senest er blevet filmet.

Du kan se flere videoer her.

Støttede projekter