Akrylplader


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Akrylplader i flere mål

Mangler du overdækning til terrassen eller redskabsrummet, eller skal der nyt vinduesglas i ungernes legehus? Så er du havnet på den helt rigtige side. Her har vi nemlig samlet vores udvalg af akrylplader, der kan bruges til mange forskellige formål, men som især er velegnet som et alternativ til glas. 

Akrylplader bliver også kaldt for plexiglasplader eller plastplader og kan bruges til mange forskellige ting. Fordelen ved at bruge plexiglasplader eller akrylplader er, at materialet er stærkt og mindre skrøbeligt end glas. Derfor kan du med fordel bruge en akrylplade de steder, hvor du har brug for, at lyset kan trænge ind, men hvor glasplader er for skrøbelige. Fx til vinduer i legehuse, forsatsvinduer eller afskærmning. 

I jem & fix har vi akrylplader og plexiglasplader i forskellige varianter. Er du fx på udkig efter en løsning til brusekabinen, kan du vælge en plexiglasplade med struktur. Denne type akrylplade kan også med fordel bruges som et alternativ til almindeligt vinduesglas fx på badeværelset eller andre steder, hvor man ikke skal kunne se igennem. 

Foruden akrylplader, termoplader og afdækningsplader finder du også alt nødvendigt udstyr, du skal bruge til dit arbejde. Se alle varerne på siden her og køb online eller i en af vores mange lokale butikker.