Spartler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Spartler og fugeredskaber

Skal du i gang med et maleprojekt derhjemme? Ofte kan det være en god idé at spartle, inden man går i gang med at male. Det giver et pænt og glat underlag til malingen og skaber i sidste ende et pænere resultat. Når man skal spartle en væg, er det vigtigt at have gode redskaber ved hånden, og en god spartel er alfa og omega for et pænt og glat resultat.

Men det er de færreste spartleopgaver, hvor du kan nøjes med en enkelt spartel, så derfor er det er en god ide at have i hvert fald to spartler i forskellige størrelser i sit sortiment: en bred spartel til fordeling af spartelmasse og en mindre spartel til præcisionsopgaver.

Skal du fx i gang med at fuldspartle en væg, er det bedst at bruge en bred spartel til først at fordele spartelmassen på væggen. Vær opmærksom på at spartle helt plant og jævnt, og husk at komme godt ud i alle hjørner og kroge. Når spartelmassen er tørret, skal du slibe ujævnheder til med sandpapir.

Herefter kan du fylde eventuelle huller eller revner op med spartelmasse, som du fordeler med en japansk spartel i stål, der egner sig godt til mindre præcisionsopgaver. Se udvalget af spartler her på siden eller i en af vores mange lokale butikker. Se også vores store udvalg af spartelmasse