Trampoliner & tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Trampoliner er et sikkert hit i haven og holder ungerne beskæftiget i utallige timer!

Trampoliner er en populær aktivitet for børn i alle aldre, og det vil være et hit for de fleste børn at have en trampolin i haven. Der er mange timers sjov i en trampolin, og så giver det frisk luft og motion til børnene. Der findes flere forskellige typer af trampoliner, men det vigtigste er nok at overveje, om det skal være en trampolin til nedgravning eller en fritstående trampolin. 

Fordele ved nedgravede trampoliner

Fordelene ved den nedgravede trampolin er, at den ikke flyver væk i en storm, og at den heller ikke skal flyttes, når der skal slås græs i haven. For mange ser det måske også pænere ud, at trampolinen ikke står og fylder på græsplænen, men er plan med jorden. Der er heller ikke så langt at vælte ned for børnene, hvis uheldet skulle være ude. Det er nemmere for børnene at tilgå den nedgravede trampolin, men det betyder selvfølgelig også, at de mindste børn kan gå på den, så det kræver nok et ekstra vågent øje.

Vælger man en nedgravet trampolin, skal man være opmærksom på, at man får gravet et dybt nok hul under den. Derudover bruger man som regel ikke sikkerhedsnet til de nedgravede trampoliner, fordi meningen med sikkerhedsnettet er, at børnene ikke kan falde ud over kanten. 

Hos jem & fix finder du trampoliner til nedgravning, som er nemme at samle og komme i gang med at hoppe på.

Fordele ved den fritstående trampolin

En af de største fordele ved den fritstående trampolin er, at den er nemmere at sætte op og komme i gang med at bruge. Den kræver ikke, der bliver gravet i haven, den skal blot samles, og så er man i gang. Der er også en stige op til trampolinen, og ønsker man ikke, at børnene bruger trampolinen, kan man nemt fjerne stigen, så der ikke er adgang. 

Vælger man en fritstående trampolin til haven, så er det en god ide at købe et sikkerhedsnet med, så børnene ikke kan falde ud over kanten. 

Hos jem & fix finder du fritstående trampoliner i flere kvaliteter og størrelser, så du kan finde den rette til din have. 

Tilbehør til trampoliner

Der findes forskelligt tilbehør til trampoliner som kantpude og sikkerhedsnet. Kantpuden er den bløde kant langs hoppedugen på trampolinen, og den har flere funktioner. Den beskytter fjedrene mod vejr og vind, og samtidig gør den, at børnene lander blødt, hvis de hopper for langt ud til siderne. Den gør også, at de ikke hopper ned på fjedrene, hvis de kommer for langt ud. Sikkerhedsnettet sørger som sagt for, at børnene ikke kan falde ned af trampolinen, og er en god sikkerhedsforanstaltning på den fritstående trampolin. 

Ofte følger kantpude og sikkerhedsnet med til trampolinen – det kan du læse om på de forskellige trampoliner. Men det kan være nødvendigt at skifte dem efter nogle år, hvis de er blevet for slidte. Hos jem & fix finder du et udvalg af forskelligt tilbehør til din trampolin.

Køb din trampolin hos jem & fix 

Hos jem & fix har vi et udvalg af nedgravede og fritstående trampoliner samt tilbehør til dem. Med en trampolin i haven er der mulighed for mange timers sjov for børn i alle aldre, og det vil helt sikkert være et kæmpe hit at få en trampolin, uanset om den er nedgravet eller fritstående. 

Du finder din nye trampolin og tilbehør til den hos jem & fix.