Gaveartikler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Gaveartikler til indpakning af julegaver

Julen er uden tvivl en særlig tid, og de fleste har oplevet glæden ved at få en smukt indpakket gave, med dekorativt bånd og gavepapir, og spændt ventet på at finde ud af, hvad der mon gemte sig af spændende ting indeni. Indpakningen er det første, man lægger mærke til, og i jem & fix elsker vi flotte gaver, og derfor har vi samlet et helt sortiment med prisvenlige gaveartikler, som du kan dykke ned i her på siden og forberede dig på dette års julegaveræs. Her på siden finder du en masse julet gavepapir, gavebånd i flotte farver og ’til og fra’-kort med juletema. Kort sagt alt du behøver for at vække nysgerrigheden hos dem, du gerne vil glæde med en julegave. 

Juleindpakning

I jem & fix kan du finde mange flotte artikler til indpakning af julegaverne, fx gavepapir i festlige farver og med forskellige julemotiver. Gavepapiret er det første modtageren ser, og det skulle gerne kunne vække nysgerrigheden hos både store og små, for flot juleindpakning kan gøre selv de blødeste pakker uimodståeligt spændende. Der er altså alle mulige gode grunde til at få fixet julegaveindpakningen i år. Gavepapiret er selvfølgelig ikke det eneste, der skal til, så derfor har vi også andre artikler i dette sortiment, så du kan få pakket alle dine julegaver ind med både bånd og kort - nemt og julet.

Er der små børn i familien, som fx håber på at møde julemanden og måske modtage en julegave af ham, så vil en julemandsdragt næsten med garanti blive et hit!

Gavebånd og ’til og fra’-kort

Gå julen velforberedt i møde med en stak højtidelige ’til og fra’-kort liggende klar, til at gaverne skal pakkes ind. ’Til og fra’-kort er nemme at komme til at glemme, når der skal købes ind til julegaverne, men de er meget ærgerlige at mangle, når den sidste finger sættes på gavebåndet. Her i jem & fix synes vi, at kortet på julegaven sætter prikken over i’et, og når det er der, så bliver modtageren heller aldrig i tvivl om, at gaven er fra lige netop dig. Her på siden kan du se hele vores sortiment af julekort og ’til og fra’-kort.

Gavepapir, gavebånd og julekort kan du altid få til lavpris hos jem & fix

Hvorfor betale mere end du behøver, når du kan få flotte gaveartikler til markedets laveste priser hos jem & fix? I jem & fix elsker vi nemlig lave priser, for det betyder, at du kan få meget mere for pengene, hvis du handler hos os. På siden her finder du et stort udvalg af gavepapir og gavebånd samt alt, hvad du ellers skal bruge til at pakke dine julegaver ind på en personlig måde. Foruden vores flotte og billige gaveartikler finder du også alt, hvad du ellers skal bruge i juleperioden i vores øvrige julesortiment - fx lyskæder til inden- og udendørs brug, juletræsfødder samt julepynt med lys til haven.