Julepynt med lys


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Julepynt med lys

Pynt op i haven med skønne, hyggelige dekorationslys til udendørs brug fra jem & fix' kæmpe julemarked eller udsmyk din bolig indenfor med julede figurer eller stemningsfulde lys. Hos os kan du altid få julestemning til lave priser, og på siden her kan du se vores mange hyggelige dekorationslys til inden- og udendørs brug. Vi har alt fra lysestager til jul, stjernedekorationer, LED-figurer og flotte dørkranse.

Julepynt til haven med lys

I juleperioden - som for manges vedkommende starter allerede i slutningen af oktober - er der ikke noget hyggeligere end at pynte op i hus og have med farvestrålende dekorationslys og kulørte lamper. I jem & fix er vi helt vilde med juletiden og vil gerne hjælpe dig med at pynte op med manér, og derfor finder du i vores store julesortiment naturligvis også et stort udvalg af dekorationslys i alverdens farver og udformninger. Dekorationslys spreder lys og varme i mørket og er med til at hjælpe julestemningen godt på vej, og i jem & fix finder du dekorationslys i høj kvalitet men til vores sædvanlige lave priser. 

Julepynt til vinduer

I jem & fix vil vi gerne hjælpe dig med at komme i den rette julestemning, og derfor har vi et kæmpe lager af diverse lyskæder og julepynt med lys. For ved juletid er det helt okay at pynte lidt ekstra op, og her er julepynt med lys både hyggeligt og praktisk, da det giver ekstra lys på de mørke aftener. Når mørket falder tidligt i vinterhalvåret, kan det fx skabe en stemningsfuld kontrast med et lysende ophæng i vinduet. Er du på jagt efter julepynt med lys, så kig nærmere på de varer, som du finder på siden her. Måske mangler du en julestjerne til toppen af juletræet? Sådan en kan du finde lige her med 3D-effekt og fine LED-lys.

I sortimentet af julepynt med lys finder du blandt andet den klassiske svenske lysestage, som både giver ekstra lys inden døre og masser af god, gammeldags julestemning. Den svenske lysestage er fx helt perfekt at have stående i vindueskarmen. Det er også her, at du finder artikler som LED fyrfadslys, der er en økonomisk, praktisk og ikke mindst sikker løsning, og som med deres varme og flakkende lys minder så meget om de ægte fyrfadslys, at man næsten ikke kan skelne dem.  

LED-julepynt til lavpris i jem & fix

I vores store udvalg af artikler og tilbehør til julepynt og julebelysning finder du også et stort sortiment af lyskæder til inden- og udendørs brug, julepynt og dekorative lystræer, som kan bruges år efter år. 

Kig forbi din lokale jem & fix eller køb de hyggelige og fine dekorationslys online her i vores webshop - så sender vi dem direkte hjem til din adresse.