Byttefrist og returret er forlænget til 31. marts. Læs mere her >

Kompressor


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Arbejd på højtryk med en kompressor fra jem & fix

En kompressor er en maskine, der kan komprimere luft, hvorved lufttrykket øges. Dette lufttryk kan man herefter bruge til forskellige arbejds- eller rengøringsopgaver. På sin vis er en kompressor egentlig blot en avanceret udgave af en cykelpumpe, men anvendelsesmulighederne dækker langt mere end blot at pumpe fodbolde og flade cykeldæk.

En kompressor kan nemlig bruges til et utal af diverse arbejdsopgaver både inde og ude; brug fx en kompressor med en højtryksrenser, når du skal fjerne genstridigt skidt og snavs fra fliserne på terrassen. Du kan også med fordel bruge en kompressor sammen med en sømpistol, hvis du fx skal bygge plankeværk eller træterrasse eller til andre byggeprojekter, hvor du skal bruge mange søm. På denne måde er opgaven hurtigt fixet, og du slipper for at bruge lang tid i en træls arbejdsstilling. Med en kompressor bliver det også meget nemmere og hurtigere at ordne diverse maleopgaver. En god, kraftig kompressor er nemlig ideel at bruge, hvis du skal have spraymalet noget.

Inden du køber din kompressor, skal du overveje hvad du skal bruge den til. Hvis du kun skal bruge den til mindre opgaver, kan du sagtens nøjes med en lille kompressor. Til maleopgaver og større projekter skal kompressoren dog have lidt mere power, og her kan du med fordel vælge en større og kraftigere model. Uanset hvilken type kompressor, du skal bruge, finder du den til formuftig, lav pris i jem & fix.