Kompressor


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kompressorer til hjem og værksted

En kompressor er en maskine, der kan komprimere luft, hvorved lufttrykket øges. Dette lufttryk kan man herefter bruge til forskellige arbejds- eller rengøringsopgaver. På sin vis er en kompressor egentlig blot en avanceret udgave af en cykelpumpe, men anvendelsesmulighederne dækker langt mere end blot at pumpe fodbolde og flade cykeldæk. Ved at vælge forskellige tilbehør til din kompressor kan du bruge den til mange forskellige arbejdsopgaver både inde og ude.
Som husejer kan der derfor hurtigt blive brug for en kompressor, og du finder her på siden hele vores udvalg af kompressorer og tilbehør til dem.

Lille kompressor eller kraftig model?

Inden du køber din kompressor, skal du overveje, hvad du skal bruge den til. Hvis du kun skal bruge den til mindre opgaver, kan du sagtens nøjes med en lille kompressor. Til maleopgaver og større projekter skal kompressoren dog have lidt mere power, og her kan du med fordel vælge en større og kraftigere model. Fordelene ved en mini kompressor er størrelsen. Den er nem at opbevare, og den er også transportabel, fordi den er nem at have med, hvis du har brug for det. Men den kan komme til kort, hvis du har nogle mere krævende opgaver. Her kan en sækkevognsmodel af kompressoren være det rette valg. Det er en kraftig model, som er virkelig god til fx maleopgaver. Den er udformet som en sækkevogn, så den på trods af vægten er nem at flytte rundt mellem opgaverne.

Vælg en støjsvag kompressor

En kompressor, der står og larmer, når den er i brug, kan være en meget intens lyd. Billige, standard kompressorer kan sagtens have et lydniveau på 90 dB, og det kan være meget generende, at den er så støjende. Især hvis arbejdet med den tager tid. Det er en god idé at bruge et høreværn, når man arbejder med så støjende maskiner, men du kan også vælge en mere støjsvag model. Hos jem & fix har vi ekstrem støjsvage kompressorer, der har et lydniveau på 65 dB, som svarer til lidt mere end en normal samtale. 

Find tilbehør til kompressor

En kompressor kan bruges til et utal af diverse hobby- og arbejdsopgaver både inde og ude; brug fx en kompressor med en højtryksrenser, når du skal fjerne genstridigt skidt og snavs fra fliserne på terrassen. Du kan også med fordel bruge en kompressor sammen med en sømpistol, hvis du fx skal bygge plankeværk eller træterrasse eller til andre byggeprojekter, hvor du skal bruge mange søm. På denne måde er opgaven hurtigt fixet, og du slipper for at bruge lang tid i en træls arbejdsstilling. Med en kompressor bliver det også meget nemmere og hurtigere at ordne diverse maleopgaver. En god, kraftig kompressor er nemlig ideel at bruge, hvis du skal have spraymalet noget.
Kompressorer er også velegnet til at pumpe både bolde og cykler. Med en cykelpumpe til kompressor kan du ved at skifte studser klare de fleste opgaver med at få luft i bolde, cykler, luftmadrasser og badebassiner. Hos jem & fix har vi et bredt udvalg af forskelligt tilbehør til kompressorer, som du også finder her på siden. Det er også her, du finder slanger til kompressoren. Der er både lufttrykslanger og softslanger og med lynkobling, er det nemt at skifte slanger og tilbehør på kompressoren.

Køb billig kompressor hos jem & fix

Hos jem & fix finder du både små og store kompressorer, og uanset hvilken type kompressor, du skal bruge, finder du den til fornuftig, lav pris hos os. Her på siden er der både kompressorer og tilbehør til dem, så du kan få et overblik over dine muligheder. Bestil online i dag eller besøg din lokale jem & fix butik og køb med det samme.