Savemaskiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Savemaskiner til små og store projekter

Er du på udkig efter en ny, solid og kraftfuld savemaskine som fx en rundsav, en overfræser, eller en kap/geringssav? Så kig nærmere i denne kategori, hvor du finder savemaskiner i alle afskygninger og størrelser. En savemaskine er et uundværligt stykke elværktøj i mange gør det selv-entusiasters værksteder. Med en savemaskine kan du netop save hurtigt og præcist, på lige den måde du ønsker og ende ud med et rigtig flot resultat.

I jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige savemaskine lige fra en lille bajonetsav til en dekupørsav. Leder du efter en bordrundsav, har vi sådan en - fx med tilhørende stativ, som ligeledes kan bruges som kap/geringssav. Skal du bruge en savemaskine til at skære buede snit eller cirkler, kan en kraftfuld stiksav være noget for dig. Den kan bruges til mange forskellige opgaver og kan skære i både træ, plast og metal. Der kan desuden påføres en støvsuger til denne form for savemaskine, så der ikke flyver alt for meget savsmuld rundt i værkstedet under brug af maskinen.

Undersøg vores udvalg af diverse savemaskiner nærmere her på siden. Alle savemaskinerne er af god kvalitet og til lave priser. Køb online her på webshoppen, eller besøg en af vores jem & fix-butikker.