Julepynt


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Masser af billigt julepynt

Køb din julepynt i jem & fix - så har du nemlig råd til meget mere! I jem & fix har vi som altid et stort udvalg af flot, hyggelig og stemningsfuld julepynt til billige penge, så du og familien kan få pyntet ordentligt op til jul. I jem & fix synes vi nemlig, at lavpris er smukt.

Historien om julepynt

Traditionen med at pynte op til jul har rødder i Tyskland - det var nemlig i Tyskland, at man i 1700-tallet begyndte at fælde grantræer for at tage dem ind i stuen og pynte dem. Denne skik spredte sig hurtigt til de omkringliggende lande, og i København i 1811 blev lysene tændt i det første, danske juletræ. På dette tidspunkt var det at tage et træ ind i stuen for at markere højtiden dog kun forbeholdt det bedre borgerskab. Det vakte derfor stor opsigt fra forbipasserende, der spærrede øjnene op ved det mærkværdige syn af et ægte grantræ, der stod midt i stuen fyldt med lys og pynt. 

Siden hen er juletræet blevet en helt almindelig juleskik i alle samfundslag. I begyndelsen bestod træets pynt mest af spiselige ting som fx. honninghjerter, rosinklaser og marcipanroser. I løbet af 1800-tallet skete der dog en udvikling inden for julepynt, og brugen af små trommer og trompeter som pynt på træet har blandt andet en begrundelse i den øgede nationalfølelse, der opstod som følge af den slesvigske krig og i særdeleshed slaget i 1864. Også flettede julehjerter, kræmmerhuse, sukkerstokke og julestjerner var ofte at se som julepynt på træerne i de danske julestuer, ligesom guirlander med dannebrogsflag og pynt i de nationale rød-hvide farver blev mere og mere populære I løbet af 1970'erne begyndte man for alvor at gøre brug af julepynt som fx kravlenisser, fehår, musetrapper, juledekorationer og meget mere.

Julekugler, nisser og guirlander

Er I en familie med børn i børnehave- eller skolealderen, har I sikkert helt automatisk et stort lager af julepynt, som ungerne selv har klippe-klistret. Og selv om hjemmelavet julepynt både er sjovt og hyggeligt, er det ikke altid det pæneste eller mest holdbare. Derfor kan det være en god ide at supplere med indkøbt julepynt, så julestemningen ikke afhænger af ungernes produktion. 

Der er mange måder at pynte op til jul: Nogle foretrækker at holde julepynten i de samme farvetoner som fx hvid, rød og guld for at få et stilrent og enkelt udtryk, mens andre kaster om sig med hjerter, glitter, nisser og vat. Uanset om du er til det enkle look, eller om din juleæstetik er mere i retning af Gertrud Sand fra The Julekalender, finder du i jem & fix en masse forskelligt julepynt, så du kan indrette dig lige præcis på den måde, der får dig i julestemning.

Stort udvalg af flot og hyggelig julepynt

I jem & fix har vi hvert år en masse forskellige juleartikler som fx lyskæder, juletræsfødder og julepynt, og i år er ingen undtagelse. Vi er nemlig gået all in på julepynt i år, og derfor finder du her på siden og på de øvrige sider under "jul" en masse spændende, hyggelig og ikke mindst billig julepynt, samt alt hvad du ellers skal bruge for at pynte op med maner derhjemme og komme i den helt rette julestemning. Vores julepynt omfatter en masse forskellige varer, der alle er med til at skabe en fantastisk hyggelig julestemning. Så tag børnene med i jem & fix og lad dem være med til at bestemme, hvordan der skal pyntes op derhjemme. For når julen for alvor nærmer sig, findes der ikke noget mere hyggeligt end at gå og pynte op sammen med hele familien - måske mens julekagerne bliver bagt i ovnen, eller risengrøden bobler på komfuret. I kan også med fordel sætte en hyggelig plade med julemusik på - så er I sikre på, at julestemningen nok skal indfinde sig med det samme.

Køb din julepynt her i vores webshop, så sender vi direkte hjem til din adresse. Du er også velkommen til at kigge ind i en af vores mange butikker og finde yderligere inspiration til julehyggen.