Julepynt


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer

Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Masser af billig julepynt

Køb dit julepynt i jem & fix - så har du råd til mere! I jem & fix har vi nemlig et stort udvalg af flot, stemningsfuld julepynt til en billig penge. 

I jem & fix har vi hvert år en masse forskellige juleartikler som fx lyskæder, juletræsfødder og julepynt, og i år er ingen undtagelse. Vi er nemlig gået all in på julepynt i år, og derfor finder du her på siden og på de øvrige sider under "jul" en masse spændende, hyggeligt og ikke mindst billigt julepynt, samt alt hvad du ellers skal bruge for at pynte op med maner derhjemme og komme i den helt rette julestemning. 

Vores julepynt omfatter blandt andet varer som guldbelagt topstjerne fra Georg Jensen, en guirlande i kunstig gran samt den helt klassiske julebuk i strå. Det er også i kategorien på siden her at du finder et fint juletræstæppe, så du slipper for nedtrådte grannåle i dit gulvtæppe. I vores udvalg af julepynt finder du også en lærredssæk til opbevaring af julegaver, et julemandskostume samt stickers til vinduet. 

Køb dit julepynt her i vores webshop, så sender vi direkte hjem til din adresse. Du er også velkommen til at kigge ind i en af vores mange butikker og finde yderligere inspiration til juleoppyntningen.