Grundet lokale restriktioner er vores butik i Kokkedal lukket. Det er muligt at handle med Click & Collect i perioden, vi holder lukket. Ordrer kan afhentes alle dage 8-19

Big bags


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Bigs med sten, sand og grus

I jem & fix har vi et stort udvalg af big bags med granitskærver, sand og grus samt barkflis og muldjord, så du har mulighed for at købe stort ind, når der skal anlægges havestier, blomsterbede eller måske en ny indkørsel. Se fx de forskellige big bags med flotte ærtesten, nøddesten og granitskærver, der egner sig rigtig godt som køreunderlag i indkørsler. Big bags med granitskærver og sten kan også med fordel anvendes som bunddække i blomsterbede, hvor de modvirker fremkomsten af ukrudt.

Uanset om du skal bruge granitskærver i indkørslen eller i forbindelse med anlægning af havestier eller blomsterbede, er det vigtigt at der først etableres et stabilt underlag af sand eller grus. På denne måde sikrer du, at belægningen modstår faktorer som nedbør og vægtbelastning, så den ikke synker sammen med tiden. Derfor finder finder du også big bags med stabilgrus og afrettersand til brug under belægningssten og granitskærver. Det er også på siden her, at du finder big bags med barkflis og muldjord til bunddække og topdressing af bede og græsplæner.

Køb dine big bags her i vores webshop og få leveret direkte til døren*. Du kan kombinere alle de typer big bags, vi tilbyder, så længe minimumsbestillingen på to stk. overholdes.

*Leveringstiden er op til 10 hverdage. Direkte levering gælder kun til brofaste øer.