Big bags


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Big bags med sten, sand og grus

Store projekter kræver store mængder materialer, og det gælder også, når der skal anlægges havestier, blomsterbede, terrasse eller indkørsel. De forskellige opgaver kræver et stabilt underlag, så belægningen ikke begynder at skride efter kort tid. Derfor finder du i jem & fix et stort udvalg af big bags med granitskærver, sand og grus samt barkflis og muldjord, så du har mulighed for at købe stort ind, når der skal anlægges ny belægning i haven.

Big bags med sand og grus til belægning

Når der skal laves en ny belægning, skal det hvile på et godt underlag. Det gælder uanset, om det er en indkørsel, terrasse eller en havesti, du skal have lagt. Det solide og faste underlag gør, at fliser og sten ikke skrider ud og har altså stor betydning for, hvor længe belægningen ser flot og ensartet ud. Derfor skal underlaget bygges rigtigt op, så du har glæde af det hårde i arbejde i rigtig mange år. 

Underlaget under en belægning består typisk af et bundsikringslag, et bærelag samt et afretningslag. Bundsikringslaget kan være den jord, der er, eller bygges op med sand, herefter laves et bærelag af stabilgrus, som komprimeres godt med en pladevibrator. Bærelagets tykkelse afhænger af, hvilken belastning belægningen skal kunne klare. Det kan være ca. 10 cm for en havesti, men det kan være nødvendigt med op til 25 cm for en indkørsel. Til slut er der et afretningslag, som kan bestå af sand eller afretningsgrus. Det skal ikke være særligt tykt, men cirka 3 cm. Herefter kan fliserne lægges.

De forskellige lag kræver en stor mængde materiale, og derfor finder du hos jem & fix big bags med både sand og grus, så du kan få opbygget et stabilt underlag under fliserne. Det er også her du finder store mængder støbemix, som bruges til udendørs støbearbejde. Praktisk, når der skal støbes fundament. 

Granitskærver og flis til hele haven

Granitskærver kan bruges til mange formål i haven: Belægning på stier, i bede og krukker er blot nogle eksempler. Det giver en flot finish at lægge granitskærver, og de fås i flere forskellige farver. Men skærverne kan også bruges på stier i haven eller i indkørslen, hvis du ikke ønsker fliser eller sten. Du kan hurtigt komme til at skulle bruge en stor mængde granitskærver, hvis hele haven skal have en omgang, og så er det praktisk med en big bag, der bliver leveret lige til døren. Vi har også et bredt udvalg af andre typer sten til haven som fx større sten til gabioner, som også kaldes stenhegn. 

Derudover finder du i vores sortiment af big bags flis, som bruges på samme måde som granitskærver. Flisen bevarer jordens fugtighed og giver derfor planterne mulighed for at udnytte jorden helt op til overfladen. Samtidig giver det et mere afdæmpet udtryk til haven i forhold til granitskærverne. Ønsker du at forbedre jorden i eksisterende bede, etablere højbede eller lave topdressing til græsplænen, så skal du have fat i muldjord, som kan bruges til alle 3 ting. 

Big bags til lav pris hos jem & fix

Skal du i gang med de større haveprojekter, så er det hos jem & fix, du skal finde sand, grus og granitskærver i store big bags. Du får dem til lav pris, og de bliver leveret direkte til døren*. Du kan kombinere alle de typer big bags, vi tilbyder, og køber du mere end 2 stk., er der fri fragt. Se udvalget på siden og bestil i dag. 

 

*Leveringstiden er op til 10 hverdage. Direkte levering gælder kun til brofaste øer.