Brændsel


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Brændsel og træbriketter til pejs og brændeovn

Når det er koldt udenfor, findes der ikke noget bedre end at tænde op i pejsen eller brændeovnen og nyde varmen, der hurtigt spreder sig i rummet. Med en brændeovn eller en pejs holder du varmeregningen nede, og samtidig skabes der stemning og hygge, som gør det lidt nemmere at komme igennem en hård og kold vinter.

 

Brug træbriketter i stedet for brænde

Træbriketter er et biprodukt fra træindustrien, og der er flere fordele ved at bruge træbriketter frem for traditionelt brænde. Fx er træbriketter en økonomisk og miljøvenlig kilde til energi, og fordi de er fremstillet udelukkende af rent træ, er der ingen rester af bark eller harpiks, hvilket giver en mere jævn afbrænding. Samtidig er træbriketter CO2-neutrale og dermed et meget mere miljørigtigt alternativ i forhold til andre fyringsmetoder.


Hos jem& fix kan du finde et godt og billigt udvalg af brændsel og træbriketter til brændeovn og pejs samt brændstof til din petroleumsovn. Husk, at det er mest optimalt for en god optænding at bruge små mængder træ i brændeovnen eller pejsen og evt. tænde op med tændposer eller -blokke.


Billige træbriketter leveret direkte til din hoveddør

Når du køber træbriketter hos jem & fix, får du dem leveret på en palle med 96 pakker, der hver vejer ca. 10 kg. Du kan bestille en palle træbriketter online, og så sørger vi for at de bliver leveret hjem til din adresse inden for få hverdage. Så er du helt klar til vinteren og kulden og kan nyde at sidde indenfor i varmen og hyggen.