Brændsel


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kvalitetsudvalg af briketter, træpiller og brænde til lave priser

Når det er koldt udenfor, findes der ikke noget bedre end at tænde op i pejsen eller brændeovnen og nyde varmen, der hurtigt spreder sig i hele rummet. Med en brændeovn eller en pejs holder du varmeregningen nede, og samtidig skabes der stemning og hygge, som gør det lidt nemmere at komme igennem en hård og kold vinter.

Her på siden kan du købe:

  • Briketter lavet af biprodukter fra træindustrien i god kvalitet til lave priser
  • Træpiller i 6 mm og 8 mm, der kan fås i forskellige mængder, fx i poser eller på paller til ethvert behov
  • Brændestykker i håndterbare net, der egner sig til hyggelige stunder omkring bålet, eller til stemningsfulde aftener i stuen eller sommerhuset, hvor brændeovnen skal varme og knitre
  • Brændetårne af forskellige træsorter til dig, der regelmæssigt fyrer med brænde, og som derfor har brug for en større mængde brænde i høj kvalitet til lavpris, så du har brænde til hele vinteren
  • Bioethanol til biopejse
  • Petroleum i forskellige udgaver i høj kvalitet til petroleumskaminer og petroleumsovne
  • Optændingsprodukter der gør det nemt og hurtigt at tænde op i brændeovnen, pejsen og grillen

Brug briketter i stedet for brænde

Briketter er et biprodukt fra træindustrien, og der er flere fordele ved at bruge træbriketter frem for traditionelt brænde. Fx er træbriketter en økonomisk og god kilde til energi, og fordi de er fremstillet udelukkende af rent træ, så er der ingen rester af bark eller harpiks i briketterne, hvilket giver en mere jævn afbrænding. 


Hos jem & fix kan du finde et godt og kvalitetssikkert - og som altid billigt - udvalg af brændsel og træbriketter til brændeovne og pejse samt købe petroleum/brændstof til din petroleumsovn. Husk, at det er mest optimalt for en god optænding at bruge små mængder træ i brændeovnen eller pejsen og evt. tænde op med tændposer eller -blokke.

Billige briketter leveret direkte hjem til din hoveddør

Det er nemt og billigt at købe briketter hos jem & fix, du får du dem nemlig til markedets laveste pris, og vi sørger for at de bliver leveret hjem til din adresse på en palle. Du kan bestille en palle med træbriketter online her på siden, og så sørger vi for at de bliver fragtet hjem til din adresse inden for få hverdage. Med briketter fra jem & fix kan du blive helt klar til vinteren og kulden og se frem til at nyde varmen og hyggen omkring brændeovnen eller pejsen.