Juletøj


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Juletøj til hverdag og fest

Her på denne side kan du finde alt, hvad du skal bruge for at blive klædt godt på til jul, for her har vi nemlig samlet alt vores sjove og hyggelige juletøj. 

Det kan være, at du vil klæde dig ud som julemand i år, men at du mangler julemandskostumet? Eller måske ønsker du dig at kunne trække i en sjov julesweater i december og sprede en hyggelig julestemning derhjemme eller på arbejdspladsen? I så fald kan du finde alt det, du skal bruge af juletøj her i sortimentet – og det er selvfølgelig til markedets fornuftigste priser.

Sjove julesweatre

Der er ikke noget bedre end at trække i en sjov julesweater, hvad enten du skal til julefrokost, eller at I skal have taget billede af familien til årets julekort.

Med en julesweater kan du hurtigt bringe smilet frem hos dem omkring dig og sprede en hyggelig julestemning, både blandt kollegerne på jobbet og hos familien derhjemme. Med en julet sweater er du også klar til at fejre den internationale julesweaterdag, som altid falder den tredje fredag i december. Så mangler din garderobe en sjov julesweater, så kan du slå til nu, for her på siden kan du finde den perfekte sweater med julemotiv, som du kan bruge år efter år, når julehøjtiden nærmer sig.

Julemandskostume til juleaften

Er det dig, der har julemandstjansen i år, og dermed har fornøjelsen af at glæde børnene med gaver på årets mest magiske aften? Så behøver du ikke lede længere efter en julemandsdragt, for med denne dragt kan du nemt og billigt klæde dig ud som julemand og give hele familien og børnene en sjov og mindeværdig oplevelse. 

Juletøj i hele december

Her i kategorien finder du både vores udvalg af julemandskostumer samt julesweatre til ham og hende, så I fx kan klæde hele familien ud i matchende juletøj.

Du finder også andet juletøj i form af julestrømper, huer, halstørklæder og sjove briller med julemotiver, så du har mulighed for at blive klædt på til jul fra inderst til yderst.

I jem & fix er vi stolte af altid at kunne tilbyde dig markedets laveste priser uanset, om du mangler juletøj eller julegaver, så kan du finde det hele her på siden eller i en af vores mange lokale butikker.