Juletøj


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Hop i juletøjet

Her kan du finde alt hvad du skal bruge, for at blive klædt på til jul. Det kan være at du skal være julemand i år men mangler julemandskostumet? Eller hvad med at trække i en sjov julesweater og spred en hyggelig julestemning.

Julemandskostume og julesweater

Der er ikke noget bedre end at trække i en sjov julesweater, hvad enten du skal til julefrokost eller have taget billedet til årets familie julekort.

Med en julesweater kan du hurtigt bringe smilet frem og sprede julestemning, om det er blandt kollegerne på jobbet eller hvis du skal være med til at fejre den internationale julesweaterdag, som altid falder den tredje fredag i december. Du kan derfor hurtigt gøre julen sjovere med en juletrøje eller julesweater.

Det kan også være, at det er dig der har julemandstjansen i år. Så klæd dig ud som julemand med en julemandsdragt og giv familien og børnene en sjov overraskelse.

Her i kategorien finder du både vores udvalg af julemandskostumer samt julesweatre til ham og hende, så du kan klæde familien på i matchende juletøj.
Du finder også juletøj til hele familien i form af julestrømper, huer og boxershorts med julemotiver, så I kan blive klædt på til jul fra inderst til yderst.

Køb dit juletøj online eller i en af vores mange lokale butikker.