Toiletter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Toiletter

Er det snart på tide at skifte dit gamle toilet ud med et nyt? Hos jem & fix har vi et stort udvalg af toiletter, så leder du efter et billigt toilet, er du havnet det rette sted. Kig nærmere på udvalget her på siden og find det toilet, der passer bedst til netop dit badeværelse.

 

Spar både penge og vand med et nyt toilet

Selv om man går på WC flere gange om dagen, er selve toilettet sjældent noget man tænker nærmere over - det skal bare fungere. Men vidste du, at der kan være rigtig mange penge at spare ved at skifte det gamle toilet ud med et nyt? Især hvis dit toilet er af ældre dato og dermed meget gammelt og slidt, kan det hurtigt betale sig at investere i et nyt toilet. Mange toiletter af ældre dato har nemlig et langt større vandforbrug end de toiletter, der er på markedet i dag, så hvis du gerne vil kunne trække ud med god samvittighed over for både miljø og pengepungen, kan du med fordel investere i et nyt toilet. Typisk bruger et gammelt toilet nemlig helt op til dobbelt så meget vand som et nyt toilet, mens det på nye toiletter efterhånden er standard, at man kan vælge mellem lille og stort skyl. Derfor er der altså både økonomiske og miljømæssige fordele ved at sige farvel til det gamle toilet.

 

Hvad skal man vælge - fritstående eller væghængt toilet?

I jem & fix har vi både fritstående og væghængte toiletter, og begge typer fås med vandbesparende skyl. Et væghængt toilet har cisternen indbygget i væggen, og derfor er det en lidt mere rengøringsvenlig løsning end det fritstående toilet, da man hurtigt og nemt kan komme til med en gulvklud, når der skal gøres rent. Til gengæld er der mere installationsarbejde forbundet med et væghængt toilet, men du finder naturligvis alt, hvad du skal bruge af reservedele og monteringsdele til dit nye toilet, uanset hvilken model du vælger. Vær dog opmærksom på, at de fleste toiletter sælges ekskl. sæde - men vi har i jem & fix naturligvis også et stort udvalg af billige toiletsæder.


Må du selv skifte dit toilet?

At montere et nyt toilet eller at udskifte det gamle med et nyt og mere moderne er faktisk ikke en særligt svær opgave. Og du må gerne udføre den selv. Dog kun, hvis du har mulighed for at lukke for vandtilførslen - hvis du ikke har adgang til en lukkehane, skal opgaven i stedet udføres af en autoriseret VVS-installatør. Men i langt de fleste tilfælde vil det ikke være et problem selv at montere det nye toilet. Når du køber et nyt toilet i jem & fix, følger der en udførlig manual med, der forklarer, hvordan toilettet skal monteres. Du kan også downloade manualen på forhånd, så du kan forberede dig på den opgave, der venter.


Lad dig inspirere af vores udvalg på siden her, og kig evt. forbi en af vores mange butikker og få syn for sagen, inden du beslutter dig for, hvilket af vores flotte, billige og vandbesparende toiletter, der skal med dig hjem. Alle vores toiletter kan også bestilles online, og så leverer vi det direkte hjem til din adresse.