Tagplader


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Tagplader til lave priser

Skal du lave en terrasseoverdækning, tag til udestue eller bare et halvtag, der sikrer, at cyklerne ikke bliver drivvåde, kan du her finde netop de tagplader, der vil tage sig bedst ud på dit projekt. I denne kategori finder du nemlig et udvalg af forskellige tagplader i plast som trapezplader, bølgeplader og termotagplader, ligesom vi også har bitumen tagplader. 

Alle tagplader er nogle, som du let selv kan montere – og du kan nemt gøre det til små penge. Tagplader er generelt en økonomisk løsning, når du skal have et nyt tag, og alle vores tagplader i jem & fix er til lave priser og er samtidig af god kvalitet. 

Tagplader er lette at montere

En af de største fordele ved tagplader er, at de er lette at montere. Uanset om du vælger tagplader i plast (PVC eller polycarbonat) eller bitumen tagplader, så er det lette materialer, der gør det nemmere at håndtere de ellers store plader. Selve monteringen kan klares med almindeligt værktøj, og det kræver ikke meget tilbehør. Pladerne kan desuden skæres til, så de passer til taget på dit projekt, og de er meget fleksible. Det er samlet med til at gøre det til en let opgave at montere tagplader. 

Ud over selve tagpladerne finder du i kategorien også skruer til montering af tagpladerne.

Med eller uden lysindfald

I jem & fix har vi tagplader i forskellige farver: Der er den klare, den blåtonede og den sorte. Den klare tagplader lukker mest lys igennem, og hvis du ønsker et tag, hvor der ikke skærmes for lyset, så er det de klare plader, du skal vælge. De giver en lys og let overdækning, hvor lyset kan strømme ind i fx udhuset. Det samme gør de blåtonede plader, men de lukker dog mindre lys igennem end den klare plade. Ønsker du at holde lyset helt ude, skal du vælge den sorte plade eller en bitumen tagplade, som også er sort. Du kan også kombinere pladerne, så du får et sort tag med klare felter, hvor der kan komme lys ind.  

Hvad skal tagpladen kunne holde til?

Det danske vejr byder på lidt af hvert, når det handler om nedbør. Derfor er det vigtigt at vælge tagplader, der kan holde til det vejr, de bliver udsat for. Tagpladerne i jem & fix findes i forskellige holdbarheder, og hvilken holdbarhed du vælger, afhænger af hvad der skal overdækkes, og hvor det er placeret. Tagpladerne kan som minimum holde til regn, mens nogle også kan holde til hagl. Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilken temperatur tagpladerne kan holde til. De kan minimum klare op til 60°C, men nogle plader tåler op til 120°C. Så har du brug for tagpladerne ved en lukket overdækning, bør du vælger dem til 120°C.

I jem & fix har vi et bredt udvalg af tagplader i forskellige materialer, kvaliteter og størrelser, så du kan finde en plade, der passer til dit projekt. Tagpladerne købes i din lokale jem & fix, mens skruer og monteringssæt også kan købes online. Du finder hele vores udvalg i denne kategori.