Termotagplade klar 2-lags 98 x 400 cm

Varenr.: 9045381

Termotagplade klar 2-lags 98 x 400 cm

Varenr.: 9045381
  • Termotagpladen bruges til overdækning af terrassen, udhuset, carpoten eller lignende rum, hvor der ønskes maksimalt lysindfald
  • Det er en 2-lags tagplade, der er klar, og den yder en UV-beskyttelse på 99,9%
  • Kan bruges til både plane og buede konstruktioner, og den er nem at montere
  • Kan holde til hagl og regn, og der er 10 års garanti på brud og lysgennemgang
  • Termotagpladen er 10 mm tyk, og den måler 98 x 400 cm
389.00

Varebeskrivelse

2-lags termotagplade klar – 98 x 400 cm

Denne 2-lags termotagplade er helt ideel til overdækning af terrassen, udhuset, carporten eller lignende rum, hvor der ønskes maksimalt lysindfald, og hvor der ikke stilles krav til isoleringsevnen. Termotagpladen er klar og har et lysindfald på 80%, samtidig med at den yder en UV-beskyttelse på 99,9%. Den kan bruges til både plane og buede konstruktioner. Termotagpladen er desuden et rigtigt godt valg, når du ønsker, at kondensdannelsen skal minimeres – der kan dog forventes kondens i kanalerne i visse perioder på året.

Tagpladerne kan holde til regn og hagl, og der er 10 års garanti på brud og lysgennemgang. Rengøring foretages enkelt og bedst med håndvarmt sæbevand og en blød børste.

Tagpladen er lavet i polycarbonat, og den måler 98 x 400 cm og har en tykkelse på 10 mm.

Montering på enten spær eller lægter

Termotagpladerne er nemme at montere, så du hurtigt har tag over din overdækning. Pladerne monteres, hvor der er en minimum taghældning på 3 cm pr. meter, og de monteres på lægter med en maksimal afstand på 80 cm. Tagpladerne er lette, og det gør dem nemmere at arbejde med og montere. Pladerne kan ikke forlænges ved at sætte dem sammen på den korte led. 

Termotagpladerne kan monteres på både spær og lægter, og det afhænger af konstruktionen, hvor du skal have sat termotagpladerne op. En spærløsning vil give et mere frit udsyn end, hvis der er opsat lægter. Vær dog opmærksom på, at det anbefales, at termotagpladerne understøttes ved en spærløsning. 

Montering med plast- eller stålskinner

Uanset hvilken monteringsløsning du vælger, kan termotagpladerne med enten H- og U-profiler i plast eller anvende profiler med alu-bund og plast-top. Løsningen med profiler i plast er en nem gør-det-selv-løsning, mens profilerne med alu-bund og plast-top er den løsning, man traditionelt og typisk vil vælge til montering. 

Vil du anvende H- og U-profiler i plast, kan du kigge på monteringsmanualen under Dokumentation. Her skal du bruge:

Vil du anvende profiler med alu-bund og plast-top, kan du kigge på brugermanualen under Dokumentation. Til det skal du bruge:

Du finder hele vores udvalg af tagplader her.

rodena logo frittet

Specifikationer

Type Værdi
Længde 400 cm
Bredde 98 cm
Farve Klar
Type Termotagplade