Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

Bordplader


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Webshop
Der er ingen varer der matcher dette filter

Bordplader til køkken og badeværelse

Overvejer du at udskifte bordplader i dit køkken? I jem & fix finder du et stort udvalg af billige bordplader til både køkken, badeværelse og bryggers. Her finder du både massive bordplader i forskellige træsorter og et udvalg af laminatbordplader. Er du til træets flotte struktur og farvespil, kan vores solide bordplader i træ, være det du leder efter. Bordpladerne er massive og kan bruges til mange forskellige ting - ud over som køkkenbord kan bordpladerne fx bruges som skrivebord, bænk eller hvad du ellers kan finde på. Hos jem & fix kan du finde bordplader i flere forskellige træsorter fx nyatoh, eg, bøg eller valnød. Alle er af god kvalitet og til lave priser.

Sætter du pris på et minimum af vedligeholdelse, er vores bordplader i laminat måske noget for dig, da de ikke kræver helt så meget vedligeholdelse som en træbordplade. Vores laminatbordplader er yderst holdbare og rengøringsvenlige, og derfor rigtig gode at have i køkkenet. De kan naturligvis også anvendes på badeværelset, i bryggerset eller hvor du har brug for en ny bordplade.

Se de mange forskellige bordplader her på siden og lad dig inspirere eller besøg en af vores mange jem & fix-butikker landet over, og find din nye bordplade.