Bordplader


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Bordplader i massivt træ eller laminat

Overvejer du at udskifte bordpladen i dit køkken? Trænger bordpladen i byggerset til en opdatering? Eller vil du selv i gang med at lave et skrivebord, sofabord eller lignende? Så finder du den rette bordplade til dit projekt her hos jem & fix. Vi har et udvalg af massive bordplader i træ, ligesom vi også har laminatbordplader, der er et billigt alternativ. Begge typer findes i forskellige træsorter og overflader, og det giver dig et bredt udvalg at vælge mellem.

Hos jem & fix og har vi to typer af bordplader, og du kan læse mere om dem her:

  • Massive bordplader i træ

En massiv træbordplade er det rette valg, hvis du er til træets flotte struktur og farvespil. Træbordplader fås i mange forskellige træsorter fx nyatoh, eg eller bøg. Her skal du gå efter, hvilken træsort du bedst kan lide, og som vil passe til rummet, hvor bordpladen skal monteres. Fordelen ved at vælge en træbordplade er, at skulle den få nogle ridser og skrammer, kan den slibes ned og olieres, så den fremstår som ny. Den har generelt en længere holdbarhed end fx laminatbordplader, og muligheden for at slibe den ned og give olie gør også, at bordpladen kan holdes pæn i mange år, så du ikke bliver træt af at se på den.

  • Bordplader i laminat

Skal du have en billig bordplade, skal du vælge en laminatbordplader. Prisen er et af de største argumenter for en bordplade i laminat, og der er mange penge at spare i forhold til en massiv bordplade. Den har dog en kortere levetid end træbordpladen. Laminatbordplader er nemme at holde, og de kræver stort set ingen vedligeholdelse. De kan ikke slibes ned og friskes op, men passer du godt på den og undgå at stille varme ting på bordpladen, kan du stadig have glæde af den i mange år.

En stor fordel med laminat er også de mange muligheder for at vælge en overflade. Her kan du for eksempel vælge sorte bordplader eller en hvid bordplade, hvis du ønsker, ligesom laminatbordpladerne også findes med overflade i forskellige træsorter samt granit. Så selvom det ikke er en massiv bordplade, kan den stadig ligne træ eller granit.

Køkkenbordplader i træ eller laminat

En udskiftning af køkkenbordpladen kan gøre en stor forskel i køkkenet, uden det koster en formue, som hvis du ville skifte hele køkkenet. Det kan altså give en lidt længere levetid på dit nuværende køkken, og det er værd at overveje, hvis du ikke kan lide den nuværende bordplade, eller den er blevet lidt træt at se på. Om du skal vælge træ eller laminat som køkkenbordplade, afhænger af hvad du kan lide, vil betale, og hvor meget vedligehold du er klar til at lave.

Smag og behag er som bekendt forskellig, og det gælder naturligvis også for køkkenbordplader. Så om du vælger en træbordplade til køkkenet eller en i laminat, er helt op til din personlige smag og stil. Træbordplader er som skrevet dyrere og kræver mere vedligehold end en bordplade i laminat. Men den holder typisk også længere end laminatbordpladen, og den kan friskes op med slibning og ny olie.  

En køkkenbordplade i laminat er til gengæld nem at vedligeholde, og så gør prisen nok også, at du ikke er så øm over for den, så er der børn i hjemmet, er det måske et godt valg. Ingen af de to bordplader er velegnet til at stille varme ting på, men skulle skaden ske, så er det nemmere at reparere på træbordpladen.

Ny bordplade i bryggers eller bad

Det er ikke kun i køkkenet, du kan have brug for at udskifte bordpladen. Bryggers og bad kan også trænge til fornyelse, og her kan du selvfølgelig også bruge bordpladerne fra jem & fix. Her gælder de samme overvejelser som ved at vælge en køkkenbordplade, og det kan være flot at vælge den samme bordplade til både køkken, bryggers og bad for at skabe en sammenhæng i hjemmet.

Gør det selv-projekter med bordplader

Bordplader er også velegnede, hvis du gerne vil bygge dit eget skrivebord eller har andre gør det selv-projekter i tankerne. Det kan være en bænk, sofabord eller andre møbler – kun fantasien sætter grænser. Søger du en skrivebordsplade kan vores bordplader sagtens bruges til det. Hos jem & fix finder du også et bredt udvalg af bordben og tilbehør til borde, så du kan få alt, du skal bruge til at lave et skrivebord.

Køb køkkenbordplade hos jem & fix

Hos jem & fix finder du et bredt udvalg af billige bordplader i laminat og billige træbordplader, som du kan bruge til køkken, bryggers, skrivebord, eller hvad du ellers har af ideer og projekter. Se hele udvalget her på siden og besøg din lokale jem & fix for at se og købe bordpladen.