Støvsugere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billige støvsugere til støvsugning i hjemmet

En god støvsuger er uundværlig i alle hjem, hvis du vil have en ren og sund bolig, at bo i - og hvem vil ikke gerne det? På denne side har vi samlet hele vores udvalg af forskellige slags støvsugere til fornuftige, lave priser. Hos jem & fix har vi billige støvsugere i flere størrelser, vi har små støvsugere, håndholdte støvsugere, ledningsfrie støvsugere, poseløse støvsugere og askestøvsugere. I jem & fix finder du kort sagt med garanti en støvsuger, der passer til dig og dit hjem.

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige slags støvsugere på markedet, så det er forståeligt, hvis du synes, at det er svært at vælge den rigtige. Heldigvis er der nogle få ting, som du med fordel kan overveje, inden du køber en ny støvsuger. Du kan bl.a. tænke over:

  • Om støvsugeren skal være med ledning eller bruge batteri
  • Om støvsugeren skal være poseløs eller bruge støvsugersposer
  • Hvilken støvsugertype, der passer bedst til dit boligareal
  • Om du har specielle rengøringsbehov, fx fældende kæledyr, behov for brændeovnsrengøring eller børn, der sviner osv.

Ved at gøre dig ovenstående overvejelser, kan du hurtigt og nemt indsnævre, hvilken slags støvsuger der passer til netop dit behov. 

Askestøvsugere bruges til rengøring af brændeovne, pejse og grill

Her på siden kan du finde askestøvsugere og dertilhørende tilbehør. En askestøvsuger er en specialudviklet støvsuger, der bruges til nemt og hurtigt at fjerne aske i din brændeovn, pejs eller gril. Askestøvsugeren er udstyret med et særligt filter, der gør, at asken ikke sætter sig fast og stopper filteret til, som det ville gøre ved normale støvsugere. Du kan derved skåne din normale støvsuger og samtidig få en ren og nydelig brændeovn uden askerester. 

På siden her kan du også finde en kompakt lille vådstøvsuger. Denne form for støvsuger er ideel til fx værkstedet og har et filterposesystem i fleece, der muliggør at støvsuge fugtigt snavs, uden at støvsugeren tager skade. Hos jem & fix har vi desuden tilbehør til din støvsuger såsom filter til askestøvsugere samt støvsugerposer.

Håndstøvsugere er gode til hurtig og pletvis rengøring

I de fleste hjem bliver der tabt ting og spildt på gulvet fra tid til anden, fx i køkkenet, hvor maden nogle gange ryger ned af køkkenbordet eller vendes af tallerkenen. I de tilfælde er det supersmart at have en lille håndstøvsuger lige i nærheden, som du lige kan samle op, bruge, og hænge retur så let som ingenting. Med en håndstøvsuger kan du sørge for, at måltider med små børn aldrig mere efterlader en svinesti i køkkenet eller spisestuen. 

Du kan bruge en håndstøvsuger til at støvsuge pletvis på gulvet, på borde, på fodlister, på trapper, støvsuge gulvtæpper og sågar støvsuge i bilen lynhurtigt.

Den ledningsfrie støvsuger gør støvsugningen let som en leg 

Med en ledningsfri støvsuger kan du først og fremmest slippe for at bøvle rundt med en ledning, der har det med at komme i vejen alle steder, fx når du drejer omkring et hjørne, et møbel eller en plante m.v. Det giver frustrationer, som du helt slipper for med en ledningsfri støvsuger.

Den ledningsfrie støvsuger er meget anvendelig i de fleste typer af boliger, da den ofte er let at manøvrere rundt og vejer mindst muligt, så det er let at flytte den fra etage til etage, hvis det er nødvendigt.

Nogle ledningsfrie støvsuger kommer med en lille håndstøvsuger, som du kan bruge til de mindre støvsugningsopgaver i hjemmet. Den store støvsuger er en allround model, der er god til at opfange skidt, støv og snavs fra gulvarealet. Husk at lade støvsugeren op efter brug, så den altid står klar til næste gang, den skal bruges.

Hvor kan jeg købe en støvsuger?

Du kan købe en ny støvsuger i din lokale jem & fix-butik eller bestille den hjem til din adresse online her på siden. Uanset hvordan du foretrækker at handle, så har vi gjort det nemt for dig at skaffe en ny støvsuger. Vi har støvsugere, der kan bruges til alle hverdagsbehov, og hos jem & fix kan du altid finde støvsugere til de billigste priser. Køb din nye støvsuger online her på siden, eller se vores udvalg i din lokale jem & fix.