Gasgrill


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Gasgrill - når det skal være hurtigt og nemt

De fleste danskere griller mange gange hver sommer, og samtidig bliver det mere og mere udbredt at bruge sin grill uden for den sædvanlige grillsæson - selv om det regner eller sner, kan man jo godt have lyst til lidt sommer- og grillstemning. Og når frosten hærger, kan det redde enhver vinteraften at skabe lidt lækker sommerstemning ved at grille nogle gode bøffer. Er du i tvivl om, hvilken slags grill, der passer til dine grillvaner, så læs med her. I dag kan man nemlig få en grill til alle slags behov: lige fra en engangsgrill, hvis du er typen der kun griller ganske få gange om året til en stor og funktionel gasgrill, der kan fungere som en slags udendørs-køkken hele året rundt. På siden her kan du læse mere om de mange fordele ved at vælge en moderne gasgrill fremfor en traditionel kulgrill.
 

Den hurtigste og mest økonomiske grill på sigt

Er du en ægte grillentusiast, der bruger din grill hver dag vejret tillader det? Så bør du overveje at investere i en gasgrill. En gasgrill har nemlig den store fordel at den, i modsætning til en kuglegrill, er klar til brug stort set med det samme. Du skal blot tænde for din gasgrill, og så kan du gå i gang med at grille efter 5-10 minutter, hvor du med en kulgrill ofte skal vente flere halve timer på at kullene er varme nok til at du kan begynde at grille din mad. Så har du lyst til hjemmelavet grillmad på en travl hverdagsaften, er det ikke noget problem med en gasgrill på altanen eller terrassen. Og en anden fordel ved en gasgrill er, at du endvidere kan tilberede din mad lige så hurtigt som over et komfur. Så en gasgrill er derfor også god til dig med den sultne familie, der ikke har tålmodighed til at vente længe på at grillpølserne bliver klar. På langt sigt er en gasgrill også mere økonomisk i brug, da det i længden er billigere at købe gasflasker end grillbriketter. Så griller du ofte, er der også et økonomisk argument for at vælge en gasgrill fremfor en kulgrill. Godt nok er en gasgrill dyrere at anskaffe sig end en kulgrill, men på sigt kan det godt betale sig at investere i en lidt dyrere grill, hvis du regner med at komme til at bruge den ofte.
 

Hvad kan man grille på en gasgrill?

Faktisk burde spørgsmålet snarere lyde: hvad kan man IKKE grille på en gasgrill? For en gasgrill giver dig nemlig uanede muligheder for at udvide grillmenuen og eksperimentere med mange forskellige retter, og du vil blive overrasket over, hvor mange forskellige slags fødevarer, der egner sig til at blive grillet. Takket være en masse forskelligt og funktionelt tilbehør kan du nemlig bruge din grill på en lang række forskellige måder. Du kan naturligvis stadig med lethed grille de klassiske grillpølser og hvidløgsflütes, men du har også mulighed for at lave lækre grillspyd og grille hele stege samt lave pommes frites, grillede skaldyr og meget, meget andet. Du kan sågar poppe popcorn på en gasgrill. Hvis du godt kan lide at eksperimentere med de lidt større grillanretninger, er en gasgrill også et godt valg. En gasgrill er derfor også meget velegnet til dig, der gerne vil have mulighed for at grille uden for den sædvanlige grillsæson. Fx kan gasgrillen sagtens bruges til tilberedning af flæske- eller andestegen juleaften, idet den stort set er lige så nem at anvende som en almindelig ovn. En gasgrill har nemlig den fordel i forhold til kulgrillen, at det er lettere at have kontrol over temperaturen. Derfor kan du også langt nemmere undgå brankede grillpølser, der er kolde indeni, hvis du griller dem på en gasgrill. Samtidig behøver du ikke stå og holde øje med maden på gasgrillen, fordi den stort set passer sig selv. 
 

Er der stor smagsforskel på gas- og kulgrill?

Smag og behag er forskellig, og der er mange holdninger til, hvilken grill der giver den bedste og mest "autentiske" grillsmag. Du har måske hørt, at den store forskel på gas- og kulgrill er, at du ikke kan opnå den klassiske, røgede smag på en kulgrill. Det behøver dog ikke være rigtigt. For selv om du ved en gasgrill ikke får aromaen og smagen fra trækul, som du gør på en kulgrill, kan du sagtens stadig opnå en lækker røget smag på de ting, du tilbereder ved en gasgrill. Fx kan du købe en røgboks med træflis, som sørger for at give din grillmad den helt rigtige røgede smag. Du kan også lave din egen røgboks af en foliebakke og sølvpapir. Det eneste, du egentlig går på kompromis med, når du vælger en gasgrill frem for en kulgrill, den kendte grill-aroma når kullene varmer op, som mange forbinder med sommer og hygge. Så man kan sige, at en gasgrill er ideel til dig, der er vild med grillmad, men som ikke går så meget op i selve grill-ritualet. Men hvis du derimod er typen, som kommer i godt humør og sommerstemning, så snart man begynder at kunne fornemme duften af grillkul, så kan det være at du skal overveje, hvorvidt en klassisk kulgrill måske er det bedste match til dine behov. 
 

Find din nye gasgrill i jem & fix

Er du blevet fristet til at skifte den gamle kulgrill ud med en ny, smart gasgrill? Eller har den gamle gasgrill kendt bedre dage? Så kan du finde en billig, ny gasgrill i jem & fix. I jem & fix finder du nemlig et stort og varieret udvalg af gode og billige gasgriller i mange forskellige udgaver og størrelser. Mange gasgriller er store og kan være besværlige og tunge at flytte rundt med, men leder du efter en transportabel mini gasgrill, har vi også flere varianter heraf. Da de fleste gasgriller står udenfor på altanen eller terrassen året rundt, er det vigtigt at beskytte dem mod vind og vejr med et overtræk, som du finder under grilltilbehør. På den måde kan du være sikker på, at din gasgrill også er klar til næste grillsæson - eller til jul, hvis du har fået mod på at lave julestegen over grill. På vores side med tilbehør kan du endvidere finde en lang række af praktisk tilbehør, som giver dig masser af muligheder for at eksperimentere ved grillen: her kan du fx finde flere forskellige rotisserier samt pizzasten og pizzaspade, så du også kan lave perfekte, grillede pizzaer.