Insektmidler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Insektmidler til havens ubudne gæster

Insekter og skadedyr er ofte til stor gene, og de kan være rigtig svære at slippe af med. Når solen kommer frem i foråret og sommeren, dukker insekterne også op, og med åbne vinduer og døre, er det endnu nemmere for dem at komme ind. Det kan være en lang og træls proces at bekæmpe insekterne, men med de rigtige insektmidler kan du få bugt med myrer, fluer, snegle og andre skadedyr inde og ude.

I jem & fix har vi et stort udvalg af insektmidler, der alle kan hjælpe dig af med de trælse insekter og holde dem ude af hjemmet, når det er forår og sommer. 

Insektmidler til myrer

Alle, der har været plaget af myrer, ved, hvor træls det er at se de små sorte dyr kravle rundt i hjemmet. Det kan være, du kan finde ud af, hvor de kommer ind og afspærre dem vejen, men når terrassedøren står åben en lun sommerdag, hjælper det ikke meget. Når det kommer til myrer, er det vigtigt, at der ikke ligger noget fremme, som de gerne vil have. Det kan være tabt marmelade, sukker, brødkrummer og lignende, som tiltrækker dem. Der er flere metoder til at bekæmpe myrer. Der findes både myrespray, myrelokkedåser og insektmidler til udvanding mod myrer. 

Hvad du skal vælge, afhænger af hvor myrerne er, og hvor stor en plage de er. De fleste kan klare sig med myrelokkedåser, men det kan også være nødvendigt med et insektmiddel til udvanding rundt langs huset for at stoppe dem i at komme ind. En insektspray virker hurtigt og effektivt, hvis du lige nu og her skal af med myrerne. De fleste midler kan bruges inde og ude, ligesom nogle også er egnede til drivhuset. 

Bekæmp skadedyr i haven

Det kan også være, at du er ramt af forskellige skadedyr i haven. Det kan være snegle, bladlus og mellus, som angriber dine planter. Her findes også flere midler til at få bugt med insekterne, men vær opmærksom på hvilke der må bruges, hvis der er tale om spiselige planter og grøntsager, de har angrebet.

Mange haveejere kender til at have snegle og dræbersnegle i haven, som ødelægger køkkenhaven. Nogle år giver de massive problemer, og derfor er det godt at være forberedt. Det er muligt at købe bedkanter til bedafgrænsning, som samtidig gør det svært for sneglene at kravle ind i bedet, men der findes også insektmidler til snegle i denne kategori.  

I vores udvalg af insektmidler kan du derudover finde insektfangere mod irriterende fluer og myg. Bor du fx på landet, hvor insekterne elsker at være, kan en insektfanger med UV-lys tiltrække og fange de flyvende insekter. 

Bredt udvalg af insektmidler i jem & fix

Det kan tage modet fra enhver bolig- og haveejer at få bugt med generende insekter, men med de rigtige insektmidler kan du blive fri for myrer, fluer, snegle og andre skadedyr både inde og ude. I jem & fix har vi masser af insektmidler, og du kan her på siden se udvalget. Bestil online eller besøg din lokale jem & fix.