Flexslanger


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af flexslanger

Mangler du udstyr, tilbehør eller reservedele til dine VVS-installationer, finder du det hele i jem & fix - Danmarks billigste byggemarked. Uanset hvilket projekt eller udfordring du står overfor, kan du finde de nødvendige materialer samt det bedste og det billigste værktøj i jem & fix. På siden her har vi samlet vores udvalg af flexslanger til køkken, badeværelse og bryggers. Dine flexslanger har nemlig ikke evigt liv, og det vil på et eller andet tidspunkt være nødvendigt at udskifte dem.

Med tiden bliver dine flexslanger, afløbsslanger og vaskemaskineslanger slidte og mørnede, og du kan risikere at de bliver helt utætte, hvis du ikke skifter dem ud i tide. Er du på udkig efter billige flexslanger, har vi på siden her samlet vores store udvalg af diverse slanger til tilslutning af armaturer, vaskemaskine, afløb og meget mere. 

I vores sortiment finder du flexslanger og tilslutningsslanger til alle formål: vi har armaturslanger til både koldt og varmt vand, forlængerslanger samt afløbsslanger og vaskemaskineslanger. Vores flexslanger fås naturligvis i forskellige mål, så du nemt kan finde den flexslange, der passer bedst til den aktuelle opgave. Du kan se udvalget af flexslanger i en af vores mange butikker, eller du kan vælge at bestille online fra vores webshop - vi har lave fragtpriser og leverer i hele landet.