Badekar


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Badekar i høj kvalitet til overkommelige priser

Her finder du et stort udvalg af badekar til voksne, der kan fås i mange former og modeller, herunder populære fritstående badekar. Uanset om du er i gang med at bygge et nyt hus eller renovere dit gamle badeværelse, kan du finde et kvalitetssikkert kar til en lav pris hos jem & fix. Se hele sortimentet her på siden og bestil nemt med levering direkte hjem til din hoveddør. 

Hvilket badekar skal jeg vælge?

Badekar findes i mange størrelser, materialer og former, så før du endeligt beslutter dig for, hvilket der skal tilføjes til dit badeværelse, er det godt at overveje, hvilke præferencer og behov du har, så du ender ud med dit drømmebadekar. 

Der findes ikke én badekarstype, der passer til alles behov, stil og badeværelsesrum, så for at finde det rigtige for dig, bør du overveje, hvilken stil du vil have på dit badeværelse, om du har et specifikt ønske til materiale og form, om det skal være fritstående eller indbygget, og hvor mange personer, der skal være plads til i karet. Derudover er det altid godt at måle badeværelset grundigt op, så du ved præcis, hvor stort dit nye kar må være. Pladsen er nemlig ofte er en afgørende faktor.

Hvorfor købe et badekar?

Er du ved at bygge nyt hus eller renovere et gammelt badeværelse, så har du en gylden mulighed for at få installeret et karbad i dit hjem. Mange går og drømmer om at få et karbed, fordi karbade er afslappende for kroppen og føles som en ekstra luksus at have i hverdagen. Har du børn, gør karet det også nemmere og mere bekvemt at gennemføre hele baderitualet i god ro og orden med plads til splask og selvfølgelig: en klassisk badeand! Karbade er både for voksne og børn, så hele familien kan få glæde af det. 

Fritstående badekar til voksne: Det praktiske og komfortable valg

Et fritstående badekar giver dig mulighed for at skabe et elegant og funktionelt badeværelse. Fritstående modeller kan placeres frit i rummet, hvilket giver dig fleksibilitet i forhold til indretningen. Denne type kar er designet til at være iøjnefaldende og skabe et imponerende fokuspunkt, som både du og dine gæster kan nyde synet af. Udover det dekorative ydre tilbyder fritstående modeller god komfort og masser af plads til at slappe af og nyde et afslappende bad.

Hvilken type badekar: Rundt eller firkantet?

Hvis du ønsker at gå med en blød og organisk stil på dit badeværelse, er et rundt badekar det rette valg for dig. Runde kar er ikke kun visuelt tiltalende, men de giver også ekstra komfort og bevægelsesfrihed under dit bad. 

Foretrækker du en mere moderne, minimalistisk og strømlinet stil, så er et firkantet badekar ideelt til dig. Den firkantede form er nem at passe ind i de fleste rum og udnytter pladsen til fulde uden at gå på kompromis med badekomforten.

Her på siden kan vælge mellem forskellige størrelser og dybder, så du får et badekar, der passer perfekt til din stil og dine behov.

Køb billigt badekar: Spar penge uden at gå på kompromis med kvaliteten

Uanset om du er på udkig efter et fritstående, rundt, firkantet eller indbygget badekar, har vi det en masse muligheder at vælge imellem. Shop online for at finde dit drømmebadekar og skabe et badeværelse, der er både funktionelt og stilfuldt. Her kan du finde et prisvenligt valg, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Uanset om du er en erfaren gør-det-selv-person eller nybegynder i renovering, tilbyder vi badekar, der passer til dine behov, og som du selv kan installere. Hvis du er i tvivl om monteringen, så anbefaler vi, at du henvender dig til en professionel, så du er sikker på at opnå det ønskede resultat.

Tilbehør til dit badekar og badeværelse

For at fuldende dit badekar og skabe den ideelle badeværelsesoplevelse, tilbyder vi et udvalg af tilbehør til badeværelset: 

  • Brusearmatur: et flot og funktionelt brusearmatur hører sig til på dit nye badeværelse, så du nemt kan skifte mellem brusebad og karbad. Se udvalget af brusearmaturer 
  • Badeforhæng: et badeforhæng kan give dig privatliv og beskytte resten af badeværelset imod vandsprøjt. Se udvalget af badeforhæng, forhængsstænger og forhængskroge
  • Badeskraber: med en badskraber er det let at fjerne overskydende vand fra karet, vægge og gulv. Se udvalget af badskabere
  • Badeværelsesmøbler: med et eller flere badeværelsesmøbler kan du opbevare dine badeartikler, håndklæder og produkter på en flot og organiseret måde. Se udvalget af badeværelsesmøbler

Køb dit badekar hos jem & fix

Spar penge uden at gå på kompromis med kvaliteten ved at handle hos jem & fix. Hele sortimentet finder du her på siden, så det er let at finde dit nye indbyggede eller fritstående badekar til en overkommelig pris og skrue komforten på badeværelset helt op, uden at det koster dig en formue. Vi leverer dine varer direkte til din dør, så du kan komme i gang med dit badeværelsesprojekt hurtigt og nemt.