Saftproduktion


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Lad saftproduktionen begynde

Start din egen most- og saftproduktion hjemme i køkkenet. Det er sjovt at eksperimentere med forskellige smage og opskrifter, og har du mange frugttræer i haven eller bærbuske, er det en god måde at udnytte den store mængde frugt og bær. I denne kategori finder du, hvad du har brug for til at starte din egen saftproduktion. Frugtkværn, saftpresser og saftkoger finder du i denne kategori, så du kan komme i gang med at lave saft og most. 

Lav saft og most fra bunden

Der er ikke noget så skønt som at udnytte de frugttræer og bærbuske, man har i haven, til at lave sin egen saft og most. På den måde ved du også altid, hvad der er kommet i, og du kan forsøge dig med forskellige smage og opskrifter. 

Vil du lave en æble- elle pæremost, så start med at forberede frugten i frugtmoseren eller frugtkværnen, som den også kaldes. Her kværnes frugten, så de bliver nemmere at presse saften ud af til at lave most. Når frugten er klargjort, så bruges der en saftpresser til at presse saften ud af frugten. I jem & fix har vi manuelle saftpressere i træ i forskellige størrelse, så du kan få en, der passer din mængde af frugt til most. 

Er du mere til en lækker saft, så finder du også en saftkoger i jem & fix. Måske kender du tutti-frutti saftkogeren, og her findes den i en opdateret version. Brug alle de gamle opskrifter eller find på dine egne til sæsonens saft. 

Saftproduktionen starter i jem & fix

I jem & fix har vi et udvalg af forskellige varer til saftproduktion, så du kan lave saft og most. Det hele til lave priser. Du finder også forskellige glas og flasker til opbevaring af saften og mosten, når det er færdigt. Køb online eller besøg din lokale jem & fix.